Πολιτισμος

Οι ηθοποιοί αποχαιρετούν τον δικό τους Κώστα Βουτσά (εικόνες)

Λόγια αγάπης για τον αγαπημένο ηθοποιό

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με συγκίνηση κι αγάπη, οι ηθοποιοί αποχαιρετούν τον Κώστα Βουτσά που έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βουτσά. Άνθρωποι του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης τον αποχαιρετούν με λόγια αγάπης και συγκίνησης. Και όλοι, κυρίως οι συνάδελφοί του, κάνουν λόγο για έναν γενναιόδωρο ηθοποιό.

Χριστίνα Αλεξανιάν: Μοναδικέ έφηβε, καλό ταξίδι

Η Χριστίνα Αλεξανιάν έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook: «Έφυγες λατρεμένε. Πόση αγάπη γενναιόδωρα πρόσφερες! Το γέλιο σου, η γλύκα σου, η λάμψη σου και η αγάπη σου για το θέατρο και τους ανθρώπους, θα σε κρατούν στην μνήμη όλων μας! Τυχεροί όσοι βρεθήκαμε κοντα σου και μοιραστήκαμε την σκηνη μαζί σου! Κρατώ τον τελευταίο μας χορό στην σκηνή-εκείνο το βαλς-που αδημονούσα κάθε βράδυ να έρθει! Στην υπόκλιση σου, ένα ολόκληρο θέατρο σε αποθέωνε! Μαχητής μέχρι την τελευταία στιγμή! Μοναδικέ έφηβε, καλό ταξίδι. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια σου. Πολύτιμο φυλαχτό στην ψυχή μου η απλότητα, η καλοσύνη, ο σεβασμός, οι συμβουλές σου, η διακριτικότητα και το μεγαλείο σου!».

 

 

Καίτη Φίνου: Ευχαριστούμε για το γέλιο που μας χάρισες

Η Καίτη Φίνου με ανάρτησή της στο Facebook έγραψε: «Καλό ταξίδι Κώστα Βουτσά.... Ευχαριστούμε για το γέλιο που μας χάρισες.... Συλλυπητήρια στην γυναίκα του και στα παιδιά του...»

Γιάννης Βογιατζής: Ο Κώστας δεν θέλει κλάματα

Ο τραγουδιστής Γιάννης Βογιάτζης θυμήθηκε πως η μεγαλύτερη συνεργασία που είχαν κάνει με τον Βουτσά ήταν στο «Ραντεβού στον αέρα». Μιλώντας στον ANT1 είπε: «Ο Κώστας δεν θέλει κλάματα. Είχε πολλά ακόμα να δώσει, ήταν πολύ ζωντανός άνθρωπος».

 

 

Γιάννης Μπέζος: Είναι σαν να έφυγε η φιγούρα των νιάτων μας

Ένας διαφορετικός χαιρετισμός στον μεγάλο κωμικό από έναν νεότερης γενιάς. «Είναι σαν να έφυγε η φιγούρα των νιάτων μας» είπε ο Γιάννης Μπέζος στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

 

 

Άννα Φόνσου: Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι δεν θα τον ξαναδώ

«Μερικές φορές πιστεύαμε ότι ο Κώστας Βουτσάς ήταν αθάνατος. Ότι θα βγει από την κόλαση που βρισκόταν τον τελευταίο καιρό» είπε η Άννα Φόνσου για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά. «Όταν μιλάω για τον Κώστα Βουτσά έχω ένα χαμόγελο, δεν μπορώ να συγκινηθώ. Επειδή ήταν φίλος μου, τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια και έχουμε παίξει μαζί και στο θέατρο και τον κινηματογράφο, δεν μπορώ να σκεφτώ σοβαρά τον θάνατό του. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι δεν θα τον ξαναδώ. Δεν το χωράει το μυαλό μου, όπως και όλου του κόσμου. Χάθηκε ο εθνικός ήρωάς μας ο Κώστας Βουτσάς. Δεν είχε ηλικία μόνο χαμόγελο και κέφι για τη ζωή. Οι νέοι συνάδελφοι να παραδειγματιστούν από το ταλέντο του» δήλωσε στην ΕΡΤ1.

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Κλαίω! Λυπάμαι!

«Είμαι τόσο ταραγμένη, τόσο συγκινημένη. Νομίζω ότι έχασε το γέλιο της όλη η Ελλάδα πλέον. Του έλεγα “Κώστα μου θες να πάμε κάπου, 5-6 μέρες στην εξοχή”; Και μου έλεγε: “Μην μου το ξαναπείς αυτό, γιατί δεν θα σου μιλήσω! Εγώ δεν φεύγω από τη σκηνή μέχρι να πεθάνω”. Έφυγε πάνω στη σκηνή, όπως ήθελε. Θα πάει πάνω να τους διασκεδάσει. Καλό σου ταξίδι Κώστα μου! Περίμενα να βγω στο θέατρο να γελάσω, όχι να κλάψω. Κλαίω! Λυπάμαι!», είπε κλαίγοντας στον ΑΝΤ1 η Δέσποινα Στυλιανοπούλου.