Πολιτισμος

Όταν ο Τάκης Σπυριδάκης μίλησε για τη μάχη του με τον καρκίνο (video)

«52 μέρες μέσα στο νοσοκομείο, τα είδα όλα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
atk_5855.jpg
© Θανάσης Καρατζάς

«Έναν χρόνο πριν έμαθα ότι κάτι δεν πάει καλά. Είχα κάποια συμπτώματα» είχε αναφέρει σε συνέντευξή του.

Ο Τάκης Σπυριδάκης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 61 ετών. Τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς, φίλους και συνεργάτες, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει για τη μάχη που έδινε με την ασθένεια στο talk show «Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα», τον Δεκέμβριο του 2017, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Έναν χρόνο πριν έμαθα ότι κάτι δεν πάει καλά. Είχα κάποια συμπτώματα με την έννοια του ότι δεν μπορούσα να φάω καλά. Πίστευα ότι ήταν ένα σύμπτωμα από τη δουλειά μας, το άγχος μας, αλλά τι άγχος. Έκανα μια δουλειά στο θέατρο που πήγαινε εξαιρετικά καλά και πάει ακόμα. Δεν πήγα στον γιατρό. Με την επιμονή της πρώην συζύγου μου, που διατηρούμε μια εξαιρετική σχέση, πήγα σε έναν γιατρό που μου ανακοίνωσε ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει».

Και συνέχισε: «Του είπα ότι είμαι μεγάλος άνθρωπος και θα ήθελα να μη μιλάμε περιφραστικά, να μη μιλάμε με μισόλογα και να μου πει ότι είναι για να ξέρω και εγώ τι να κάνω και να πάρω τις αποφάσεις μου. Πήρα τη γυναίκα μου και πήγαμε σε ένα μπαράκι, χτύπησα τέσσερα ουίσκι απανωτά, κάπνισα και ένα πακέτο τσιγάρα και είπα από μέσα μου μερικά πράγματα, δεν τα εξομολογήθηκα σε κανέναν. Όταν πήγα σπίτι, ζήτησα απλώς να δω τα παιδιά μου, να κάνουμε μια κουβέντα για να μην τους έρθει απότομα. 52 μέρες μέσα στο νοσοκομείο, τα είδα όλα».

LATE NIGHT – ΤΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ