Πολιτισμος

Ο Τομ Χανκς απαντά στους «φίλους του στην Ελλάδα»: Fake news η βράβευση στην Αθήνα

Διαψεύδει τα περί συμμετοχής του σε εκδήλωση του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτιστικής Διπλωματίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
18931391.jpg
© EPA/NEIL HALL

Η παραγωγός του Χόλιγουντ και ηθοποιός Ρίτα Γουίλσον έχει ήδη διαψεύσει την είδηση ότι ο σύζυγός της Τομ Χανκς έρχεται στην Ελλάδα ώστε να βραβευτεί από το «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» για τη συνεισφορά του σε αρχαιολογικές ανασκαφές με «δωρεά μαμούθ 1 εκατομμύριο ευρώ».

Προφανώς, η ψευδής πληροφορία διακινείται ακόμα με αποτέλεσμα ο βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός να αναγκαστεί να προχωρήσει κι ο ίδιος σε διάψευση μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. Ο Τομ Χανκς έστειλε το ακόλουθο μήνυμα προς τους φίλους του στην Ελλάδα.


 

«Κάποιος ισχυρίζεται ότι θα εμφανιστώ σε εκδήλωση στην Αθήνα κάτι που δεν είναι ούτε υπήρξε ποτέ αλήθεια. Εισιτήρια πωλούνται με την υπόσχεση της παρουσίας μου», γράφει χαρακτηριστικά ο Τομ Χανκς και συμπληρώνει «δεν έχω μιλήσει με κανέναν σχετικά με την πιθανότητα παρουσίας μου στην εκδήλωση και οι διοργανωτές δεν είναι ειλικρινείς σε ό,τι αφορά την επικοινωνία μαζί μου. Προσέξτε να μην σας εξαπατήσουν».

Στη διάψευση της είδησης για επικείμενη βράβευση του ηθοποιού προχώρησε και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Χθες, η Ρίτα Γουίλσον σε ξεχωριστή ανάρτηση ξεκαθάρισε πως ο ηθοποιός δεν αναμένεται να παραστεί σε καμία εκδήλωση στην Ελλάδα, επισημαίνοντας μάλιστα πως η πρόσκληση είναι αναληθής και πως πρόκειται περί απάτης. Απηύθυνε επίσης παράκληση να αναδημοσιευθεί η ανακοίνωσή της.


 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ