Πολιτισμος

Το Ινστιτούτο Θερβάντες ανανεώνεται

Διευρύνει τις δράσεις του αλλά και τα τμήματα εκμάθησης ισπανικών

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το Ινστιτούτο Θερβάντες ανανεώνεται

Το Ινστιτούτο Θερβάντες τη Αθήνας, ο επίσημος μορφωτικός φορέας του ισπανικού κράτους για την εκμάθηση και την πιστοποίηση της ισπανικής γλώσσας, διευρύνει τις δράσεις του. Προσφέρει περισσότερα τμήματα εκμάθησης ισπανικών για όλα τα επίπεδα και όλες τις ηλικίες, On line τμήματα εκμάθησης ισπανικών: AVE (Aula Virtual de Español), εξετάσεις DELE, οι επίσημες εξετάσεις ισπανικών διπλωμάτων αναγνωρισμένες από τον ΑΣΕΠ, εξετάσεις διπλωμάτων SIELE και εξετάσεις CCSE, ειδικά σεμινάρια για καθηγητές ισπανικής γλώσσας, αλλά και περισσότερες πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις, που καλύπτουν όλο το φάσμα του ισπανόφωνου πολιτισμού.

Παράλληλα, ανανεώνεται και εκσυγχρονίζεται η βιβλιοθήκη Χουάν Κάρλος Ονέτι του ινστιτούτου, η οποία είναι και η μεγαλύτερη όσον αφορά την ισπανόφωνη βιβλιογραφία στην Ελλάδα.

Το Ινστιτούτο Θερβάντες, το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα πάνω από 30 χρόνια, διαθέτει περίπου 90 παραρτήματα σε περισσότερες από 40 χώρες, αποτελώντας ένα σύγχρονο χώρο διδασκαλίας, πολιτιστικής καλλιέργειας, διαλόγου και συνδιαλλαγής με τον ισπανικό και λατινοαμερικάνικο πολιτισμό.

Και κάτι που ίσως δεν γνωρίζατε: Τα ισπανικά είναι η γλώσσα που μιλούν σχεδόν 580 εκατομμύρια άνθρωποι, όντας η δεύτερη πιο ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο μετά τα κινέζικα.

Σκουφά 31, Κολωνάκι, 2103634117, www.atenas.cervantes.es/gr

img_4729.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ