Πολιτισμος

«Που λέει ο λόγος» στο Ινστιτούτο Goethe

Workshop, poetry slam, beatboxing, hip hop συναυλία για να ανακαλύψουν οι νέοι δικούς τους τρόπους έκφρασης

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Goethe-Institut  Athen προτείνει ένα πλούσιο πρόγραμμα με workshops, poetry slam, beatboxing, hip hop συναυλία και προσκαλεί τους νέους να εξερευνήσουν τη γλώσσα ως πολυδιάστατο μέσο επικοινωνίας και να ανακαλύψουν νέους, δικούς τους τρόπους έκφρασης... «Που λέει ο λόγος» την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.

JK One, Sifu VERSUS και DJ Wheel M

Οι μουσικοί JK One και DJ Wheel M από το Βύρωνα και ο Sifu VERSU  από τη Θεσσαλονίκη ασχολούνται με τη Hip Hop σκηνή από τη δεκαετία του 90. Μουσικοί της παλιάς σχολής ξεσηκώνουν το κοινό με το ιδιαίτερο στυλ τους και τα ιδιαίτερα κείμενα τους.

JK One

DJ Wheel M

Sifu VERSUS

Στο Goethe-Institut Athen οι JK One, Sifu VERSUS και DJ Wheel θα παρουσιάσουν παλαιότερες δουλειές τους αλλά και καινούργια κομμάτια.

El Pap Chico

Ο El Pap Chico είναι o εμπνευστής του Beatbox Greece, το οποίο διοργανώνει το Ελληνικό Πρωτάθλημα Beatbox, και μέλος των Word of Mouth. Εδώ και 25 χρόνια ασχολείται με την έκφραση και την επικοινωνία και στο πλαίσιο αυτό προσκαλεί τους επισκέπτες σε ένα ωριαίο σεμινάριο με θέμα τη γέννηση, εξέλιξη, αλλά και την εξάπλωση της τέχνης δημιουργίας μουσικής με το ανθρώπινο στόμα. 

El Pap Chico

Θα ακολουθήσει performance από μέλη του Beatbox Greece.

Sebastian 23

Ο Sebastian 23, καμπαρετίστας, συγγραφέας και εκφωνητής, έχει σπουδάσει φιλοσοφία και θεωρείται ένας από τους πιο γνωστούς Poetry Slammer της Γερμανίας. Ξέρει να χειρίζεται τη γερμανική γλώσσα με αιχμηρό αλλά και με χιουμοριστικό τρόπο και με τα λογοπαίγνιά του πάντα καταφέρνει να εκπλήσσει, να εντυπωσιάζει και να ψυχαγωγεί το κοινό του, βάζοντάς το ταυτόχρονα σε σκέψεις.

Με τα κείμενά του ο Sebastian 23 θα δώσει τη δυνατότητα στο κοινό να γνωρίσει τη γερμανική γλώσσα με έναν διαφορετικό τρόπο, καθώς και να αποκτήσει ίσως μία διαφορετική πρόσβαση στο γερμανικό λεξιλόγιο. (Τα κείμενα θα προβάλλονται σε οθόνη στην ελληνική γλώσσα.)


Info: Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, 19.00. Είσοδος ελεύθερη. Goethe-Institut Athen, Ομήρου 14-16, Αθήνα