ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Έφυγε» από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Κρανάς

Ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
353709-733610.jpg

Πέθανε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς ο ηθοποιός Γιάννης Κρανάς βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας.

Η Μαίρη Ραζή έγραψε στο Facebook: «ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΡΑΝΑ. Πέθανε ο εξαιρετικός συνάδελφος και καλός άνθρωπος Γιάννης Κρανάς! Έσκασα νυχτιάτικα. Τελευταία τον είδα στον Πολυχώρο Αλεξάνδρεια στο έργο του Κώστα Μουρσελά "Ω τι κόσμος μπαμπά". Ήταν υπέροχος κι ευτυχώς που του το 'πα για να 'χω μια ωραία ανάμνηση μαζί του. Γλυκέ και όμορφε Γιάννη καλό σου ταξίδι!»

Ο Γιάννης Κρανάς είχε αποφοιτήσει από την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών και τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Tέχνης. Συνεργάστηκε με το Θέατρο Τέχνης, το Αμφιθέατρο, το Θέατρο Προσκήνιο, το Θέατρο Εξαρχείων, τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.: Λάρισας, Κρήτης, Αγρινίου, Κέρκυρας, Ιωαννίνων, Πάτρας, το Εθνικό Θέατρο, τη Λυρική Σκηνή, το Μέγαρο Μουσικής σε έργα κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου με διάφορους σκηνοθέτες, καθώς και με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας.

«Τον γνώρισα στο θεσσαλικό θέατρο δουλέψαμε μαζί στο πειρασμό του Ξενόπουλου από τα πιο καλά παιδιά που γνώρισα στο θέατρο. Τώρα έμαθα πως έφυγε από κοντά μας τι κρίμα. Γιάννη μου καλό ταξίδι», έγραψε στα social media ο Νίκος Γιάννακας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Μυρσίνη Αριστείδου μιλά για τη νέα ταινία της «Κράτα με», το βραβείο στο Sundance Film Festival και τη δύναμη του προσωπικού σινεμά.
Μυρσίνη Αριστείδου: Το Sundance ήταν ένας σταθμός - ορόσημο

Με μια ιστορική διάκριση για τον κυπριακό κινηματογράφο, η σκηνοθέτρια απέσπασε το βραβείο κοινού στο Sundance Film Festival για το «Κράτα με» και μιλά για την παγκόσμια γλώσσα του σινεμά και την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY