Πολιτισμος

Παραίτηση Κιμούλη: Η απάντηση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Παρέχει πλήρη στήριξη στο διευθύνοντα σύμβουλο Νίκο Μανωλόπουλο εναντίον του οποίου άφησε αιχμές ο ηθοποιός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
345274-717207.jpg

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρέχει πλήρη στήριξη στο διευθύνοντα σύμβουλο Νίκο Μανωλόπουλο αναφορικά με τις αιχμές που άφησε εναντίον του τελευταίου ο Γιώργος Κιμούλης, αφότου παραιτήθηκε από πρόεδρος του ΚΠΙΣΝ.

Το Δ.Σ κατά τη συνεδρίαση της Παρασκευής αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα το Πρακτικό Συνεδρίασης Δ.Σ. ΚΠΙΣΝ της 10/03/2017 που ρυθμίζει τις αρμοδιότητες των μελών του και το οποίο εγκρίθηκε ομόφωνα, ενώ παράλληλα εκφράζει τη λύπη του για την αιφνίδια παραίτηση Κιμούλη.

Διευκρινίζει πως κατά την ολιγοήμερη άσκηση των καθηκόντων του, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ν. Μανωλόπουλος ενεργεί χωρίς καμία υπέρβαση των αρμοδιοτήτων του, με συχνή διαβούλευση με όλα τα μέλη του Δ.Σ. Ιδιαίτερα, αναφορικά με την έκδοση του Δελτίου Τύπου της 15/03/2017 διαφωνία εκφράστηκε μόνο από τον κ. Γ. Κιμούλη.

Αναφορικά με τη διαφάνεια, παραπέμπει στο προαναφερθέν Δελτίο Τύπου της 15/03/2017 όπου επαναλαμβάνεται η ομόφωνη, από κοινού με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, δέσμευσή του για λειτουργία με πλήρη διαφάνεια και άκρα προσοχή στην οικονομική διαχείριση, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις που του δόθηκαν από τον μέτοχο της ΚΠΙΣΝ Α.Ε, την Ελληνική Πολιτεία.

Το Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος επισυνάπτει τη σχετική ανακοίνωσή του με αναλυτικές πληροφορίες και τα εξής παραρτήματα:

- Πρακτικό Συνεδρίασης Δ.Σ. ΚΠΙΣΝ (10/03/2017) με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ανάθεση γενικών εξουσιών και αρμοδιοτήτων εκπροσώπησης του οργανισμού

Παραχώρηση δικαιωμάτων υπογραφής για πληρωμές και κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών του οργανισμού

- Ηλεκτρονική επιστολή υποβολής παραίτησης κ. Γ. Κιμούλη προς το Δ.Σ. του ΚΠΙΣΝ (16/03/2017)

- Δελτίο Τύπου ΚΠΙΣΝ (15/03/2017) αναφορικά με την τηλεδιάσκεψη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), που πραγματοποιήθηκε στις 9 Μαρτίου.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την ανακοίνωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ