ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στην Αθήνα το Φεστιβάλ Δράμας

Προβολές στο «Τριανόν»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Από την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου θα προβάλλονται στον κινηματογράφο «Τριανόν» οι ταινίες που ξεχώρισαν στο φετινό 38ο Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Ταινιών της Δράμας, το οποίο αρχίζει το ταξίδι του από την Αθήνα.

Τις ημέρες αυτές θα προβληθούν το σύνολο του ελληνικού προγράμματος (41 ταινίες), το Βαλκανικό Πανόραμα και οι βραβευμένες ταινίες του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ Δράμας.

Να προσθέσουμε ότι ο Μπόμπι Ροθ, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός (έχει σκηνοθετήσει επεισόδια από τις τηλεοπτικές σειρές «Lost», «Prison Break», «The Insiders», «Grey's Anatomy», «The Mentalist»), θα δώσει masterclass στο «Τριανόν» την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στις 18.00 και στη συνέχεια θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού.

Τιμές εισιτηρίων: Δίωρο προβολών - 7 ευρώ, Ημερήσιο εισιτήριο - 10 ευρώ, Φοιτητικό/ατέλειες - 5 ευρώ, Ημερήσιο φοιτητικό/ατέλειες - 8 ευρώ.