Πολιτισμος

Ανακαλύψτε στην Πάτρα το RE-culture 4

Τελευταία πρόσκληση εθελοντών για το 4ο Διεθνές Εικαστικό Φεστιβάλ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
108797-215605.jpg

«Η Art in progress ευχαριστεί όλους τους φίλους της που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους να συνεισφέρουν σε αυτή την τόσο μεγάλη προσπάθεια – Λίγες μέρες έμειναν ακόμα!», επισημαίνουν οι διοργανωτές του 4ου Διεθνούς Εικαστικού Φεστιβάλ της Πάτρας, RE-culture 4.

Ποιος μπορεί να ορίσει τα όρια μεταξύ Τέχνης και Μη Τέχνης; Με αυτή την ηλεκτρισμένη και πολλές φορές συμπλεγματική ανισορροπία στον κύριο θεματικό άξονα το 4ο Διεθνές Εικαστικό Φεστιβάλ | RE-culture 4 ανοίγει πανιά στις μεγαλύτερες ανατροπές του σύγχρονου εικαστικού φαίνεσθε.

Με νέο καλλιτεχνικό διευθυντή, τον ιστορικό τέχνης, Θανάση Μουτσόπουλο, με ένα επιτελείο σημαντικών νέων επιμελητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με αναβαθμισμένο το πόλο των παλιών μας εθελοντών καθώς και με τη συνεχώς αυξανόμενη προσέλευση νέων ανήσυχων πολιτών, το λιγότερο που έχουμε να αναμένουμε είναι το πιο ανατρεπτικό Φεστιβάλ από ποτέ.

Από την 1η Σεπτέμβρη, η Art in progress ξεκίνησε να καλεί νέους εθελοντές. Έως σήμερα έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους πολλοί, σίγουρα είναι ανήσυχοι, θα θέλουν να μοιράζονται κοινούς προβληματισμούς, κοινές πολιτισμικές και κοινωνικές ανησυχίες, κοινές απόψεις για το τι είναι εθελοντισμός και το τι αυτός μπορεί να προσφέρει στην πόλη και στους πολίτες της.

Λίγες μέρες ακόμα απομένουν! Όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν καλύτερα την ομάδα της Art in progress, καθώς και πολλούς αξιόλογους και αντισυμβατικούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο, δεν έχουν παρά να επισκεφτούν την παρακάτω διεύθυνση.

Οι αιτήσεις για τους εθελοντές μας λήγουν την Τετάρτη στις 30 Σεπτεμβρίου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε μέσω mail στο ethelontes@artinprogress.eu ή μέσω facebook στο https://www.facebook.com/reculturevolunteer/about

2ο Street Art Festival | Αrtwalk 2 (15 Απριλίου - 15 Μαΐου 2016), 4ο Διεθνές εικαστικό Φεστιβάλ σύγχρονης Τέχνης | RE-culture 4 (21 Οκτώβρη - 9 Δεκέμβρη 2016). Το RE-culture και το Artwalk πραγματοποιούνται πια κάθε δύο χρόνια. Οι ευθύνες και οι ανάγκες της διοργάνωσης έχουν μεγαλώσει τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά. Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι κάτι καινούριο γεννιέται στην πόλη, πολύ μακριά από τα συνηθισμένα. Σίγουρα δεν πιστεύουμε σε σωτήρες και θέλουμε ένα όραμα για την πόλη μας. Θέλετε να αλλάξετε και εσείς μαζί μας; Ανακαλύψτε το!

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ