Πολιτικη & Οικονομια

ΝΔ: Ο Τσίπρας στέλνει μηνύματα σε μέλη της ΝΔ και 15χρονα να πάνε να τον ψηφίσουν

«Την Κυριακή θα νικήσει τον αντίπαλό του και θα εκλεγεί»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ (ANDREA BONETTI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ/EUROKINISSI)
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ (ANDREA BONETTI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ/EUROKINISSI)

Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της αποκαλύπτει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στέλνει sms και σε κομματικά μέλη της να ψηφίσουν την Κυριακή για την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα.

«Επειδή προφανώς τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι αρκετά, ο κ.Τσίπρας στέλνει μαζικά μηνύματα και στα μέλη της ΝΔ να πάνε να τον ψηφίσουν την Κυριακή. Καλεί επίσης τα 15χρονα και όποιον βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια. Δεν ξέρουμε αν εξαιρούνται οι τουρίστες. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Και λιγότερο άγχος. Την Κυριακή θα νικήσει τον αντίπαλό του και θα εκλεγεί», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.

«Δεν είναι απλά μία εσωκομματική διαδικασία» ανέφερε νωρίτερα από την Άρτα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τόνισε: «Θέλουμε αυτές οι κάλπες, τα 1.000 εκλογικά τμήματα να γίνουν 1.000 ταχυδρομεία, μέσα από τα οποία οι πολίτες να στείλουν τον λογαριασμό συστημένο σε αυτόν που μας οδήγησε σήμερα εδώ, στο Μαξίμου και τον πρωθυπουργό».

Απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής στην εσωκομματική διαδικασία της Κυριακής, ο Αλέξης Τσίπρας προ ημέρων επισήμανε ότι μπορούν να ψηφίσουν για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο καθένας και η καθεμιά που θα έρθει εκείνη τη μέρα στην κάλπη. Τόνισε ότι ποιοτικός μετασχηματισμός σημαίνει ότι θα έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν κρίσιμες αποφάσεις «για το μέλλον του τόπου, όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ», επικαλούμενος το παράδειγμα για ηλεκτρονική ψηφοφορία για τη συμμετοχή σε μια κυβέρνηση. Κάλεσε τους δημοκρατικούς, τους προοδευτικούς πολίτες «να έρθουν στην κάλπη να ενισχύσουν τη διαδικασία και να στείλουν καθαρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ