Πολιτικη & Οικονομια

Πελώνη για ενεργειακή ακρίβεια: Εντός Μαΐου τα μέτρα ανακούφισης

«Εύκολα λόγια οι υποσχέσεις Τσίπρα», λέει η Αριστοτελία Πελώνη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη
Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη © EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Αριστοτελία Πελώνη: Οι δηλώσεις της αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου για το σχέδιο της κυβέρνησης σχετικά με την ενεργειακή ακρίβεια.

Εντός του Μαΐου θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το σχέδιο ανακούφισης των νοικοκυριών, των ευάλωτων συμπολιτών μας και των επιχειρήσεων, για την ενεργειακή ακρίβεια, όπως είπε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη

«Εξαντλούμε κάθε δυνατότητα, ώστε να μπορούν οι πολίτες να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους» στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η Αριστοτελία Πελώνη και χαρακτήρισε παράλληλα εύκολα λόγια και υποσχέσεις τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα ότι θα καταθέσει τροπολογία που θα δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να μην πληρώσουν τη ρήτρα αναπροσαρμογής στο ρεύμα, μέχρις ότου κριθεί η νομιμότητά της στα ελληνικά δικαστήρια.

Η Αριστοτελία Πελώνη αναφέρθηκε ακόμη στην πρόσκληση που απηύθυνε στον πρωθυπουργό η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, να μιλήσει στο Κογκρέσο την Τρίτη 17 Μαΐου, μια μέρα μετά τη συνάντηση με τον Τζο Μπάιντεν, στον Λευκό Οίκο. Η κ. Πελώνη μίλησε για πάρα πολύ σημαντική πρόσκληση που απευθύνεται σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις, σε ξένους ηγέτες και δη σε πρωθυπουργούς, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός (που θα μιλήσει στο Κογκρέσο). Πρόσθεσε ότι τα τελευταία 40 χρόνια εβδομήντα ξένοι ηγέτες είχαν προσκληθεί να μιλήσουν στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στη συνέντευξή της στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η Αριστοτελία Πελώνη επισήμανε ότι η πρόσκληση αναδεικνύει τον ενισχυμένο ρόλο της Ελλάδας στην περιοχή, το εξαιρετικό επίπεδο των ελληνο-αμερικανικων σχέσεων και το κύρος και το βάρος του ίδιου του πρωθυπουργού. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ