- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Πελώνη για ενεργειακή ακρίβεια: Εντός Μαΐου τα μέτρα ανακούφισης
«Εύκολα λόγια οι υποσχέσεις Τσίπρα», λέει η Αριστοτελία Πελώνη
Αριστοτελία Πελώνη: Οι δηλώσεις της αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου για το σχέδιο της κυβέρνησης σχετικά με την ενεργειακή ακρίβεια.
Εντός του Μαΐου θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το σχέδιο ανακούφισης των νοικοκυριών, των ευάλωτων συμπολιτών μας και των επιχειρήσεων, για την ενεργειακή ακρίβεια, όπως είπε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.
«Εξαντλούμε κάθε δυνατότητα, ώστε να μπορούν οι πολίτες να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους» στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η Αριστοτελία Πελώνη και χαρακτήρισε παράλληλα εύκολα λόγια και υποσχέσεις τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα ότι θα καταθέσει τροπολογία που θα δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να μην πληρώσουν τη ρήτρα αναπροσαρμογής στο ρεύμα, μέχρις ότου κριθεί η νομιμότητά της στα ελληνικά δικαστήρια.
Η Αριστοτελία Πελώνη αναφέρθηκε ακόμη στην πρόσκληση που απηύθυνε στον πρωθυπουργό η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, να μιλήσει στο Κογκρέσο την Τρίτη 17 Μαΐου, μια μέρα μετά τη συνάντηση με τον Τζο Μπάιντεν, στον Λευκό Οίκο. Η κ. Πελώνη μίλησε για πάρα πολύ σημαντική πρόσκληση που απευθύνεται σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις, σε ξένους ηγέτες και δη σε πρωθυπουργούς, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός (που θα μιλήσει στο Κογκρέσο). Πρόσθεσε ότι τα τελευταία 40 χρόνια εβδομήντα ξένοι ηγέτες είχαν προσκληθεί να μιλήσουν στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών.
Στη συνέντευξή της στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η Αριστοτελία Πελώνη επισήμανε ότι η πρόσκληση αναδεικνύει τον ενισχυμένο ρόλο της Ελλάδας στην περιοχή, το εξαιρετικό επίπεδο των ελληνο-αμερικανικων σχέσεων και το κύρος και το βάρος του ίδιου του πρωθυπουργού.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ολόκληρη η ομιλία του - Η κρίση θεσμών και η ανάγκη νέου κοινωνικού συμβολαίου
Η ερώτηση – έκπληξη που τράβηξε το ενδιαφέρον σε νέα δημοσκόπηση
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Προβάδισμα ενός κόμματος Καρυστιανού σε σχέση με τον Τσίπρα
Οι κυβερνήσεις είχαν κάθε λόγο να μετατρέψουν τους αγρότες σε δημόσιους υπάλληλους και οι αγρότες στην πλειονότητά τους δέχθηκαν πρόθυμα αυτόν τον ρόλο
Οι δείκτες προόδου που παρουσίασε η υπουργός Εργασίας
Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στη χθεσινή του ομιλία σε εκδήλωση
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.