- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Εφημερίδα των Συντακτών διαπιστώνει σύννεφα στις σχέσεις του Documento με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σύννεφα στις σχέσεις του Documento με το ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνει η Εφημερίδα των Συντακτών. Σύμφωνα με την ΕφΣυν, υπάρχουν «διακριτικά μηνύματα» μίας «απόστασης» που δημιουργείται ανάμεσα στον Κώστα Βαξεβάνη και την Κουμουνδούρου.
Η αρχή έγινε όταν ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός, μπήκε στο στόχαστρο της εφημερίδας με διάφορα δημοσιεύματα και tweets. Αυτό, όπως αναφέρει η ΕφΣυν, ήταν το πρώτο σημάδι, αφού ο κ. Ξανθός χαίρει της απόλυτης στήριξης του Αλέξη Τσίπρα.
Το πιο τρανταχτό όμως σημείο, σε σχέση με τα σύννεφα που έχουν δημιουργεί ανάμεσα σε Documento και ΣΥΡΙΖΑ, ήταν η ευθεία κριτική από το κύριο άρθρο της Κυριακής στην ίδια την ηγεσία του κόμματος.
Σε αυτό, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ κοιμάται στα χαμομήλια», ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα γράφει πως «παριστάνει τον Χορταρέα που μελλοντολογεί και ρίχνει τα χαρτιά για να πετύχει την πολιτική αγαπημένη για συμβατικό γάμο. Πρέπει να ξαναερωτευτεί τον στόχο».
Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών πάντως, ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να σχολιάσει τις συγκεκριμένες αναφορές, λέγοντας απλά: «Οι δημοσιογράφοι είναι δημοσιογράφοι και τα κόμματα κόμματα. Ούτε εμείς παντρευτήκαμε τον Βαξεβάνη ούτε ο Βαξεβάνης τον ΣΥΡΙΖΑ».
Σύννεφα στις σχέσεις Documento - ΣΥΡΙΖΑ: Η αντίδραση Βαξεβάνη
Την ίδια ώρα, ο Κώστας Βαξεβάνης δεν άφησε αναπάντητο το δημοσίευμα της ΕφΣυν και με ανάρτησή του στο Twitter, έδωσε τη δικιά του απάντηση και αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος έγραψε:
«Εντύπωση προκαλεί γιατί μια εφημερίδα που δεν είναι η παρακμιακή του Κουρτάκη αλλά η Εφσυν, αισθάνεται την ανάγκη να σκιαγραφήσει τις σχέσεις Documento και Συριζα μετά την κριτική στον Ξανθό. Για να μην υπάρχουν πάντως απορίες, οι σχέσεις είναι αυτές που πρέπει. Δημοσιογραφικές».
Εντύπωση προκαλεί γιατί μια εφημερίδα που δεν είναι η παρακμιακή του Κουρτάκη αλλά η Εφσυν, αισθάνεται την ανάγκη να σκιαγραφήσει τις σχέσεις Documento και Συριζα μετά την κριτική στον Ξανθό. Για να μην υπάρχουν πάντως απορίες, οι σχέσεις είναι αυτές που πρέπει. Δημοσιογραφικές pic.twitter.com/YmdOSkSTOw
— Kostas.Vaxevanis (@KostasVaxevanis) December 14, 2021
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.