Πολιτικη & Οικονομια

Λοβέρδος: Θέλουμε το μεγάλο ΠΑΣΟΚ και όχι το μικρό ΚΙΝΑΛ

«Το κόμμα μας θα ξαναγίνει μεγάλο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΥ //ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Oμιλία στην Καρδίτσα έδωσε ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος.

«Θέλουμε το μεγάλο ΠΑΣΟΚ και όχι το μικρό ΚΙΝΑΛ», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ομιλία του στην Καρδίτσα ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος.

Όπως είπε ο ίδιος: «Για ποιο λόγο ζητάω εγώ να παλέψουμε για να υπερδιπλασιάσουμε τα ποσοστά μας; Γιατί άμα μεγαλώσουμε, θα μπορέσουμε να σταθούμε δίπλα στους μη προνομιούχους, για τους οποίους ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ ως κόμμα».

«Το κόμμα μας θα ξαναγίνει μεγάλο για να προστατεύσει όλα τα κομμάτια του ελληνικού λαού που δεν είναι προνομιούχα. Θέλουμε το μεγάλο ΠΑΣΟΚ και όχι το μικρό ΚΙΝΑΛ», ήταν η χαρακτηριστικά αναφορά του κ. Λοβέρδου.

Παρουσιάζοντας το σχέδιό του για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ ο Α. Λοβέρδος υπογράμμισε ότι «Θέλουμε να ξαναγίνουμε κίνημα εξουσίας. Αυτό όμως θέλει πάθος, αγάπη, και φλόγα να καίει μέσα σου. Το πρώτο βράδυ, αν με επιλέξετε, η πρώτη μου επιλογή θα είναι να θα χαιρετήσω τους ψηφοφόρους που θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Το δεύτερο θα είναι να οριστούν τρεις Αντιπρόεδροι στο πρόσωπο των οποίων θα φωτογραφίζεται η ενότητα της παράταξης».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ