- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΚΙΝΑΛ: Ποιοι προηγούνται σύμφωνα με την Metron Analysis
Προβάδισμα των Λοβέρδου-Ανδρουλάκη
Νέα δημοσκόπηση της Μetron Analysis επιχειρεί να ανιχνεύσει τη σύνθεση και τις προτιμήσεις των ψηφοφόρων ενόψει των εκλογών για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ.
«Εκλογικό γρίφο» φαίνεται ότι αποτελούν οι εκλογές για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ σύμφωνα με δημοσκόπηση της Μetron Analysis για το ΒΗΜΑ της Κυριακής
Πιο συγκεκριμένα με βάση τα όρια εκλογικής επιρροής του κόμματος στον Α’ γύρο, ο Ανδρέας Λοβέρδος παίρνει 29%, ο Νίκος Ανδρουλάκης 18%, ο Γιώργος Παπανδρέου 15%, ο Παύλος Γερουλάνος 8%, ο Χάρης Καστανίδης 6% και ο Παύλος Χρηστίδης 5%.
Με βάση την πρόθεση ψήφου στο ΚΙΝΑΛ, ο Ανδρέας Λοβέρδος παίρνει 26%, ο Νίκος Ανδρουλάκης επίσης 26%, ο Γιώργος Παπανδρέου 23%, ο Χάρης Καστανίδης 6%, ο Παύλος Χρηστίδης 5% και ο Παύλος Γερουλάνος 4%.
Τέλος με βάση την πρόθεση ψήφου στο ΚΙΝΑΛ/ή αναποφάσιστοι που θα πάνε σίγουρα/πιθανόν να ψηφίσουν, ο Γιώργος Παπανδρέου παίρνει 28%, ο Νίκος Ανδρουλάκης 27%, ο Ανδρέας Λοβέρδος 23%, ο Χάρης Καστανίδης 6%, ο Παύλος Χρηστίδης 6% και ο Παύλος Γερουλάνος 5%.
Στο Β’ γύρο με βάση τα όρια εκλογικής επιρροής του, στο πρώτο δίπολο πρώτος είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης με 60% με τον Γιώργο Παπανδρέου στο 25%. Στο δεύτερο δίπολο ο Ανδρέας Λοβέρδος με 52 % και ο Γιώργος Παπανδρέου με 28% και στο τρίτο δίπολο ο Νίκος Ανδρουλάκης με 42% και ο Ανδρέας Λοβέρος με 40%.
Με βάση την πρόθεση ψήφου στο ΚΙΝΑΛ στο πρώτο δίπολο ο Νίκος Ανδρουλάκης παίρνει 59% και ο Γιώργος Παπανδρέου 32%. Στο δεύτερο δίπολο ο Ανδρέας Λοβέρδος 50% και ο Γιώργος Παπανδρέου 38% και στο τρίτο δίπολο ο Νίκος Ανδρουλάκης παίρνει 49% και ο Ανδρέας Λοβέρδος 38%.
Τέλος με βάση την πρόθεση ψήφου στο ΚΙΝΑΛ/ή αναποφάσιστοι που θα πάνε σίγουρα/πιθανόν να ψηφίσουν στο πρώτο δίπολο ο Νίκος Ανδρουλάκης παίρνει 55% και ο Γιώργος Παπανδρέου 38%. Στο δεύτερο δίπολο ο Νίκος Ανδρουλάκης παίρνει 49% και ο Ανδρέας Λοβέρδος 38% ενώ στο τρίτο δίπολο ο Ανδρέας Λοβέρδος παίνει 44% και ο Γιώργος Παπανδρέου 46%.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία», τόνισε η υπουργός Εργασίας
Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία
Ξεκίνησε η τρίτη φάση του στεγαστικού προγράμματος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
Μ. Χρυσοχοΐδης: «Στόχος η μείωση της ταλαιπωρίας των πολιτών έως και 30%»
Τον Αύγουστο οι πρώτες αυξήσεις
Έργα σε όλη τη χώρα και έμφαση σε υποδομές, καινοτομία και πράσινη ανάπτυξη
Ξεπέρασαν τα 5 δισ. οι εισπράξεις
Ξεκίνησε η υποβολή ενστάσεων για τη δωρεάν φιλοξενία βρεφών και νηπίων τη σεζόν 2026-2027
Πότε πληρώνονται λιπάσματα και αγροτικό πετρέλαιο
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2026-2030
Πόσες ενστάσεις γίνονται δεκτές
Πώς θα λειτουργεί το wallet, τι ισχύει με τα όρια
Έρχεται η τρίτη δόση στους δικαιούχους
«Δεν έχουμε πρόβλημα να αντιπαρατεθούμε με τον κ. Μητσοτάκη»
Λίστα γάμου ή μετρητά; Τι συμφέρει περισσότερο το ζευγάρι
Τι είπε για το ενδεχόμενο να δεχτεί τους βουλευτές που ανεξαρτητοποιήθηκαν
Τι να προσέξουν οι φορολογούμενοι
Τι προβλέπεται στο νέο νομοσχέδιο για κράνος και όριο ηλικίας
Η μεγαλύτερη επένδυση αποχέτευσης στην Ελλάδα με ορίζοντα ολοκλήρωσης έως το τέλος της δεκαετίας
Προς ψήφιση στην αυριανή ολομέλεια της Βουλής οι νέες ρυθμίσεις για τις συντάξεις χηρείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.