- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΚΙΝΑΛ: Ποιοι προηγούνται σύμφωνα με την Metron Analysis
Προβάδισμα των Λοβέρδου-Ανδρουλάκη
Νέα δημοσκόπηση της Μetron Analysis επιχειρεί να ανιχνεύσει τη σύνθεση και τις προτιμήσεις των ψηφοφόρων ενόψει των εκλογών για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ.
«Εκλογικό γρίφο» φαίνεται ότι αποτελούν οι εκλογές για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ σύμφωνα με δημοσκόπηση της Μetron Analysis για το ΒΗΜΑ της Κυριακής
Πιο συγκεκριμένα με βάση τα όρια εκλογικής επιρροής του κόμματος στον Α’ γύρο, ο Ανδρέας Λοβέρδος παίρνει 29%, ο Νίκος Ανδρουλάκης 18%, ο Γιώργος Παπανδρέου 15%, ο Παύλος Γερουλάνος 8%, ο Χάρης Καστανίδης 6% και ο Παύλος Χρηστίδης 5%.
Με βάση την πρόθεση ψήφου στο ΚΙΝΑΛ, ο Ανδρέας Λοβέρδος παίρνει 26%, ο Νίκος Ανδρουλάκης επίσης 26%, ο Γιώργος Παπανδρέου 23%, ο Χάρης Καστανίδης 6%, ο Παύλος Χρηστίδης 5% και ο Παύλος Γερουλάνος 4%.
Τέλος με βάση την πρόθεση ψήφου στο ΚΙΝΑΛ/ή αναποφάσιστοι που θα πάνε σίγουρα/πιθανόν να ψηφίσουν, ο Γιώργος Παπανδρέου παίρνει 28%, ο Νίκος Ανδρουλάκης 27%, ο Ανδρέας Λοβέρδος 23%, ο Χάρης Καστανίδης 6%, ο Παύλος Χρηστίδης 6% και ο Παύλος Γερουλάνος 5%.
Στο Β’ γύρο με βάση τα όρια εκλογικής επιρροής του, στο πρώτο δίπολο πρώτος είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης με 60% με τον Γιώργο Παπανδρέου στο 25%. Στο δεύτερο δίπολο ο Ανδρέας Λοβέρδος με 52 % και ο Γιώργος Παπανδρέου με 28% και στο τρίτο δίπολο ο Νίκος Ανδρουλάκης με 42% και ο Ανδρέας Λοβέρος με 40%.
Με βάση την πρόθεση ψήφου στο ΚΙΝΑΛ στο πρώτο δίπολο ο Νίκος Ανδρουλάκης παίρνει 59% και ο Γιώργος Παπανδρέου 32%. Στο δεύτερο δίπολο ο Ανδρέας Λοβέρδος 50% και ο Γιώργος Παπανδρέου 38% και στο τρίτο δίπολο ο Νίκος Ανδρουλάκης παίρνει 49% και ο Ανδρέας Λοβέρδος 38%.
Τέλος με βάση την πρόθεση ψήφου στο ΚΙΝΑΛ/ή αναποφάσιστοι που θα πάνε σίγουρα/πιθανόν να ψηφίσουν στο πρώτο δίπολο ο Νίκος Ανδρουλάκης παίρνει 55% και ο Γιώργος Παπανδρέου 38%. Στο δεύτερο δίπολο ο Νίκος Ανδρουλάκης παίρνει 49% και ο Ανδρέας Λοβέρδος 38% ενώ στο τρίτο δίπολο ο Ανδρέας Λοβέρδος παίνει 44% και ο Γιώργος Παπανδρέου 46%.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιες ημερομηνίες «κλειδώνουν», η εισήγηση του ΔΣ του ΕΦΚΑ
Δίμηνη προθεσμία στην Επιτροπή Αναθεώρησης
Τι ισχύει για τις οικογένειες με νέο εξαρτώμενο τέκνο
Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
Όσα είπε η υπουργός Παιδείας για τις Πανελλήνιες και τους ψυχολόγους στα σχολεία
Ποιες είναι οι βασικές προϋποθέσεις που λειτουργούν ως «κόφτες»
«Ξεφύλλιζε παρακολουθήσεις στο Μαξίμου», υποστήριξε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Τι είπε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με ΕΛΑΣ και Βαρουφάκη
11+1 ερωτήσεις και απαντήσεις για το νέο σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
Συζήτησαν για ανταγωνιστικότητα και επενδύσεις σε άμυνα και τεχνολογία
Τα πέντε βήματα για την εγγραφή στη νέα πλατφόρμα του προγράμματος «Νταντάδες της Γειτονιάς»
Επτακομματική Βουλή βγάζει η μέτρηση - Εκτός μένουν Λατινοπούλου, Βαρουφάκης, Νίκη και ΣΥΡΙΖΑ
Η ανακοίνωση της «Πρωτοβουλίας κατά του Αντισημιτισμού»
Η απάντηση Τσιπολόνε στον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Παπανδρέου
Ανοιχτή η πλατφόρμα για τους επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού
Άρθρο του Υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου στην ATHENS VOICE
Κανένα θέμα προσχώρησης ή μετακίνησης προς το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη
Με το νέο νομοσχέδιο αναβαθμίζονται οι τηλεοπτικοί σταθμοί και προστατεύονται οι θέσεις εργασίας
Η Ελλάδα τίθεται πλέον εκτός λίστας των κρατών με μακροοικονομικές ανισορροπίες
8 στις 10 οικογένειες θα λάβουν το έκτακτο επίδομα παιδιού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.