Γερουλάνος: Να διασφαλιστεί η παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά
Περιοδεία στα Χανιά
Την ανάγκη να διασφαλιστεί η παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά για ενότητα τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Γερουλάνος.
Την ανάγκη να διασφαλιστεί η παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά για ενότητα και το ΚΙΝΑΛ να προχωρήσει μπροστά ενωμένο και δυνατό, τόνισε σήμερα από τα Χανιά, πρώτο σταθμό της περιοδείας του στην Κρήτη, ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Γερουλάνος.
Ο κ. Γερουλάνος αναφέρθηκε στις διαδικασίες για την εκλογή της νέας ηγεσίας, σημειώνοντας ότι είναι μία γιορτή της δημοκρατίας.
Όπως επεσήμανε, «η διαδικασία είναι μία δημοκρατική διαδικασία, είναι μία υπέροχη διαδικασία και θα πρέπει να κρατηθεί ως γιορτή της δημοκρατίας με έναν ουσιαστικό διάλογο, με πραγματική αφοσίωση σε αυτά τα οποία πρεσβεύει το κόμμα, δημοκρατικές, ανοικτές διαδικασίες που προσκαλούν τους πάντες να ψηφίσουν, έτσι ώστε να δώσουμε δύναμη και κύρος στην διαδικασία. Θεωρώ ότι μέχρι τώρα έχουμε πάει καλά. Να κρατήσουμε το ίδιο ύφος στις επόμενες εβδομάδες γιατί αυτή είναι η παρακαταθήκη που παίρνουμε από τη Φώφη Γεννηματά, την παρακαταθήκη της ενότητας που πρέπει να τη διασφαλίσουμε με κάθε δυνατό τρόπο, ώστε να προχωρήσουμε μπροστά ενωμένοι και δυνατοί».
Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ βρέθηκε στους τάφους των Βενιζέλων, στο Ακρωτήρι, από όπου αναφέρθηκε στα οράματα των Βενιζέλων: «Ξεκινώ την περιοδεία μου στην Κρήτη από τους τάφους των Βενιζέλων, έναν χώρο ο οποίος συμβολίζει όλα τα δημοκρατικά ιδεώδη για τα οποία έχουμε παλέψει και για τα οποία έχει παλέψει η παράταξή μας. Ιδεώδη, τα οποία πρέπει να κρατήσουμε ζωντανά και να τα φέρουμε στο σήμερα. Να τα μεταφράσουμε σε πολιτικές προτάσεις, οι οποίες μπορούν να πάνε την Ελλάδα μπροστά. Μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι οραματίστηκαν μία Ελλάδα πολύ διαφορετική, την πίστεψαν απέναντι σε όλες τις κακουχίες που υπήρχαν τότε και κατάφεραν με τη δουλειά τους να πετύχουν τους στόχους που έβαλαν. Τέτοιους στόχους πρέπει να βάλουμε σήμερα και αντί να κοιτάμε πίσω και να επαναλαμβάνουμε τα λάθη τους παρελθόντος, να σκεφτούμε ριζοσπαστικά, να σκεφθούμε δημοκρατικά και να προχωρήσουμε τη χώρα μπροστά, βασισμένοι σε αυτές τις αρχές και τις αξίες, για τις οποίες πάλεψαν και έδωσαν όλοι τους τη ζωή ο Ελευθέριος και ο Σοφοκλής Βενιζέλος».
Ο κ. Γερουλάνος συναντήθηκε με πολίτες στα Χανιά, ενώ επόμενοι σταθμοί του σήμερα είναι το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H Ελλάδα βρίσκεται σε πλήρη συντονισμό με συμμάχους και εταίρους σύμφωνα με τον υπουργό
Νίκος Χαρδαλιάς: «Δεν σταματάμε, η προστασία της δημόσιας υγείας δεν είναι διαπραγματεύσιμη»
Το ελληνικό πανεπιστήμιο ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου παραμένει δέσμιο του κράτους μαζί με όλη τη συμπαρομαρτούσα γραφειοκρατία
«Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί» αναφέρει το Υπουργείο
«Να σταματήσουν αυτά τα άθλια ‘τηλεδικαστήρια'», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη
«Υποδεχόμαστε τη θλιβερή επέτειο δείχνοντας τον σεβασμό που της αρμόζει», σημειώνει ο πρωθυπουργός
Η δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για τα τρία χρόνια από το δυστύχημα
Kαταβάλλονται 73 εκατ. ευρώ σε 87.640 δικαιούχους – Αναλυτικά όλα τα ποσά
Οι τομείς που μπορούν να καθορίσουν το παραγωγικό μέλλον της χώρας
Καλεί τους Έλληνες πολίτες να κάνουν μόνο τις απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις
Η δημοσιογράφος καταγγέλλει στοχοποίηση μετά από άρθρα κριτικής και αναφορές στη Χαμάς
Καταγγελίες για τις κυβερνητικές επιλογές και κάλεσμα σε μαζική κινητοποίηση από το βήμα της Βουλής
Η ετυμηγορία για τις παρακολουθήσεις ως τεστ θεσμικής ωριμότητας για κυβέρνηση και αντιπολίτευση
Ποια πεδία δεν θα πρέπει να παραλείψετε
«Το ότι μειώνονται κάπου οι ροές, αυξάνει κάπου αλλού», δηλώνει η βουλευτής Φλώρινας
Η αντιπολίτευση και η Μαρία Καρυστιανού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.