- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ειρήνη Αγαπηδάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί τη λάσπη των τρολ του Twitter
To σχόλιό της μετά την ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου από την αντιπολίτευση
Η Ειδική Γραμματέας για την Προστασία των Ασυνόδευτων Ανηλίκων, Ειρήνη Αγαπηδάκη, ασκεί σκληρή στον ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή της στο Facebook.
Για υιοθέτηση της συνωμοσιολογίας και της λάσπης των τρολς του Twitter κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση η Ειδική Γραμματέας για την Προστασία των Ασυνόδευτων Ανηλίκων, Ειρήνη Αγαπηδάκη.
Μετά τη μηνυτήρια αναφορά την οποία κατέθεσε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ζητώντας «τη διερεύνηση της συστηματικής επιχείρησης διασποράς ψευδών ειδήσεων και θεωριών συνωμοσίας η οποία εκτυλίσσεται τις τελευταίες τρεις εβδομάδες στο Twitter από ανώνυμους χρήστες και εργαλειοποιεί με βάναυσο τρόπο τα ασυνόδευτα ανήλικα, ώστε να διαπιστωθεί αν προκύπτουν αξιόποινες πράξεις», βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυναν ερώτηση προς τον υπουργό Μετανάστευσης, Νότη Μηταράκη, για το κατά πόσο η κυβέρνηση έχει εικόνα της κατάστασης όσον αφορά τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα ή «τα εξαφανίζει με λαθροχειρίες».
Η κυρία Αγαπηδάκη απάντησε ως εξής στην αξιωματική αντιπολίτευση, με ανάρτησή της στο Facebook:
Χτες κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να διερευνηθεί αν προκύπτουν αξιόποινες πράξεις από τη συστηματική και οργανωμένη προσπάθεια που διεξάγουν ανώνυμοι χρήστες στο Twitter εδώ και μέρες με πολιτική στόχευση και εργαλειοποιώντας τα ασυνόδευτα.
Δε μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα κατέθετε ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου (!) στη Βουλή, υιοθετώντας τη συνωμοσιολογία και τη λάσπη των τρολς του Twitter.
Δυστυχώς το ζήσαμε κι αυτό.
Φαίνεται ότι η σοβαρή δουλειά ενοχλεί, φαίνεται ότι δε θέλουμε να μπαίνουν στην αρένα αυτοί που αντέχουν να φέρουν αποτελέσματα, δε θέλουμε να προστατευτούν τα ασυνόδευτα και κανένας άνθρωπος που χρειάζεται βοήθεια για να σταθεί στα πόδια του.
Ένα μόνο μετράει: να το κάνουν οι δικοί μας. Αν δεν είναι αυτοί που κάνουν τη δουλειά, τότε πρέπει να κάψουμε ζωντανούς εκείνους που την κάνουν, γιατί "ή εμείς ή αυτοί".
Ο πόνος, η πείνα, η φτώχεια, η ανάγκη των άλλων για κάποιους από μας δεν είναι είναι χόμπι, μας καίει το δέρμα, ακριβώς επειδή τα έχουμε ζήσει. Έχουμε περάσει πολύ πολύ δύσκολες καταστάσεις στη ζωή μας, για να κιοτέψουμε από τα τρολς και την τρομοκρατία της κουκούλας.
Θα συνεχίσουμε λοιπόν να κάνουμε αυτό που σας είναι άγνωστο:
ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ.
Τα υπόλοιπα, στη Βουλή, με στοιχεία και τεκμηρίωση, όπως πάντα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιος ζήτησε τους ελέγχους και πότε;
Με αφορμή τα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας
Πώς αξιολογούν οι πολίτες την επίσκεψη Ρούμπιο στην Ελλάδα
Δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη απόφαση
«Θα είμαι πάντα ευγνώμων σε Τραμπ και Ρούμπιο»
Η αθέατη πλευρά μιας διπλωματικής θητείας
Η εξέλιξη έρχεται μετά από δημοσίευμα της Wall Street Journal, σύμφωνα με το οποίο η Αμερικανίδα πρέσβης είχε ζητήσει 100.000 δολάρια από δωρητή
Πού οφειλόταν η καθυστέρηση στην εξέλιξη του προγράμματος
Eγκαινίασε τη Σχολή Μη Επανδρωμένων και Αυτονόμων Συστημάτων Θάλασσας στο «ΚΕ ΠΑΛΑΣΚΑΣ»
Παρουσίαση από τον Νίκο Ανδρουλάκη και τη Μιλένα Αποστολάκη - Ευθεία σύγκριση με την κυβέρνηση
Οι σύντροφοι της Χαριλάου Τρικούπη πήραν ένα άρθρο γνώμης που απευθυνόταν σε περιορισμένο κοινό και του χάρισαν πανελλήνια επιτυχία
Πυρά από τον πρώην δήμαρχο Αθηναίων στη νυν δημοτική αρχή
Η συνομιλία με τους συντελεστές
Είχε αποχωρήσει τον Ιούλιο από τον ΣΥΡΙΖΑ
Τι προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος
Τι αναφέρει ο συντονιστής ομάδας εργασίας για το Ινστιτούτο του Αλέξη Τσίπρα
Με αφορμή τις εξελίξεις στα δυο κόμματα
Ο πρωθυπουργός αναγνώρισε ότι η σημερινή εικόνα της Γραμμής 1 είναι προβληματική
Τι είπε για στέγαση και ενεργειακή κρίση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.