- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μητσοτάκης από Ιπποκράτειο: Το σύστημα πιέστηκε, όμως αντέχει
Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό
Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης έφτασε πριν λίγη ώρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο έκανε την πρώτη στάση της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό. Οπως τόνισε ο κ. Μητσοτάκης «θα πρέπει όλοι να προσέχουμε ώστε να περάσουμε στην απέναντι όχθη με όσο το δυνατόν μεγαλύτερες απώλειες». Επεσήμανε ότι πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειες, τώρα μάλιστα που αρχίζει κάπως να μειώνεται το ιικό φορτίο.
Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ακόμη ότι «είναι απαραίτητο να κάνουμε όλοι το εμβόλιο» το οποίο, όπως επανέλαβε, «θα είναι δωρεάν» και προανήγγειλε μεγάλη ενημερωτική εκστρατεία. «Οοι γιατροί θα κάνουν πρώτοι το εμβόλιο και θα ενθαρρύνουν τους πολίτες να κάνουν εμβολιασμό από τον Ιανουάριο οπότε ξεκινά ο εμβολιασμός.
Ο πρωθυπουργός έχοντας μια σύντομη συνομιλία με όσους τον υποδέχτηκαν, έκανε λόγο για στήριξη στους γιατρούς και για την οικοδόμηση ενός νέου συστήματος υγείας.
«Το σύστημα υγείας, πιέστηκε, πιέζεται, όμως αντέχει», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνοντας το μήνυμα πως όλοι πρέπει να προσέχουν όσο υπάρχει αυτή η κρίση. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ», είπε ο πρωθυπουργός, στον οποίο δόθηκε μια ζωγραφιά από παιδιά της παιδοψυχιατρικής κλινικής του Ιπποκρατείου νοσοκομείου.
Επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζερβα και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικωστα. Στις 14.00 ο Πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη στον ραδιοσταθμό Status Fm και στους δημοσιογράφους Δημήτρη Βενιέρη και Βιργινία Δημαρέση.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα, δεν υποστηρίζω κανένα κόμμα», είπε απαντώντας στα σενάρια ένταξής του στην ΕΛΑΣ
Στη Μαλακάσα το μεγαλύτερο εργοστάσιο drone της χώρας
«Για δάνειο πολιτικής - επιβίωσης» κάνει λόγο η παράταξη Μπακογιάννη
Η τελετή πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Δημήτριο Χούπη
«Μετά το 2019 έγινε ένα σύγχρονο ραδιοτηλεοπτικό μέσο ενημέρωσης», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Το διεθνές δίκαιο είναι ενιαίο και δεν μπορεί να εφαρμόζεται επιλεκτικά», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών
Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει «βιομηχανία παραγωγής πολιτικού χρήματος» στις πολεοδομίες
Εξετάστηκαν οι στόχοι αύξησης των αμυντικών δαπανών
Η ανάρτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας
Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως ειδικός επιστήμονας στο υπουργείο Περιβάλλοντος και ως σύμβουλος σε θέματα ναυτιλίας
Όσα δήλωσε ο νέος Γραμματέας της ΝΔ
Δεύτερη παραίτηση γενικού γραμματέα, μετά τον Ευθύμιο Μπακογιάννη
«Όταν η αδυναμία διοίκησης μετατρέπεται σε νέο χρέος για την πόλη, τότε δεν μιλάμε για ένα δάνειο ανάπτυξης» υπογραμμίζει ο επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Απέρριψε κατηγορηματικά τα σενάρια διάλυσης που κυκλοφορούν
Η προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να ανασυνθέσει τον χώρο της Αριστεράς και οι περιορισμοί της εκλογικής πραγματικότητας
«Η μάχη που έρχεται δεν είναι απλά εκλογική, αλλά μάχη ιδεών», υπογράμμισε
Παράλληλα, άσκησε κριτική στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημοσκοπική πορεία του κόμματος
«Δικαίωση είναι να νοιαζόμαστε για τον τόπο μας, να νοιαζόμαστε για την ενότητά μας» τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Tι ανέφερε κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.