- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεοχάρης: Τα γρήγορα τεστ δεν ήταν ασφαλή και δεν υιοθετήθηκαν
Ο υπουργός Τουρισμός για τη σεζόν που ανοίγει σύντομα
Τα γρήγορα τεστ δεν υιοθετηθήκαν γιατί δεν ήταν ασφαλή, δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.
«Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει Τουρισμός. Κανείς ακόμη δεν μπορεί να ξέρει τον βαθμό του φόβου στις χώρες από όπου περιμένουμε τους τουρίστες», δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης στον ΣΚΑΪ 100,3 και διευκρίνισε: «Εμείς ξεκινάμε από το μηδέν και κρατώντας το αίσθημα της υγειονομικής ασφάλειας».
Ο κ. Θεοχάρης ανέφερε, επίσης, ότι τα γρήγορα τεστ που τελικά δεν υιοθετηθήκαν δεν ήταν και κάτι το ασφαλές. Σημείωσε ότι η χώρα μας βαδίζει με βάση τις υποδείξεις των γιατρών και εκτίμηση του είναι πως μέχρι να ξεκινήσει ο Τουρισμός θα έχει βελτιωθεί η εικόνα στις χώρες της Ευρώπης που κυρίως μας ενδιαφέρουν.
Ο υπουργός Τουρισμού τόνισε ότι ο ξένος τουρίστας που θα μείνει 6-7 ημέρες στη χώρα μας δεν θα προλάβει να αναπτύξει τα υγειονομικά συμπτώματα.. «Σε κάθε περίπτωση η Κυβέρνηση θα βαδίσει με βάση τις υποδείξεις των λοιμωξιολόγων», διαβεβαίωσε ο Χάρης Θεοχάρης.
Χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε το σχέδιο της Κυβέρνησης για τους επόμενους μήνες για την εργασία, την οικονομία και τον τουρισμό. Το σχέδιο εξειδικεύεται σε παρουσίαση στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας από τους Υπουργούς Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση, και Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στη Διεθνή Ανθρωπιστική Διάσκεψη στο Βερολίνο ο υπουργός Εξωτερικών
Ο νευροχειρουργός τονίζει τους κινδύνους και την έγκαιρη παρέμβαση
Συζήτηση για Ιράν, ναυσιπλοΐα στα Στενά του Ορμούζ και διπλωματικές πρωτοβουλίες ειρήνευσης
Με αφορμή το ζήτημα του Μάκαριου Λαζαρίδη
«Η Ευρώπη πιο ανθεκτική από το 2022»
Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή εντείνει την παγκόσμια αβεβαιότητα σε μία περίοδο πιεσμένων δημόσιων οικονομικών
Ολοκληρώθηκε η τελετή υπογραφής της Σύμβασης Γεώτρησης για το Block 2
Στα 270 δισ. κ.μ. αερίου τα δυνητικά αποθέματα
Τι ισχύει με τη διαδοχική άρνηση σε προτάσεις εργασίας της ΔΥΠΑ
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό με ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου
«Το Φόρουμ ωριμάζει και η Ελλάδα γίνεται επίκεντρο για τέσσερις ημέρες», δήλωσε ο Συμεών Τσομώκος
Η δήλωση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος μετά την πρόταση του πρωθυπουργού για ανανέωση της θητείας του
Δείτε αν είστε στους δικαιούχους
Ποιοι και πότε πληρώνονται λιγότερα
Ενημερώσεις για την κατάσταση της υγείας του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ θα δίνονται από το νοσοκομείο
Μήνυμα σταθερότητας και ταχύτερης μείωσης χρέους από τη Σύνοδο του ΔΝΤ
Η δουλειά έχει γίνει: το δημόσιο χρήμα μοιράστηκε κι αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία
Υπέρβαση στόχων με ώθηση από τα φορολογικά έσοδα και τη συγκράτηση δαπανών
Στο κέντρο της Αθήνας πωλείται ακριβότερα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.