Visual Browsing

ΝΔ: Αποσύρει την υποψηφιότητά της η Τώνια Μοροπούλου

moropoulou
Τώνια Μοροπούλου © INTIME NEWS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
«Η λάσπη ωστόσο εναντίον μου συνεχίζεται», αναφέρει για την υπόθεση με τη σύνταξη του πατέρα της
  • A-
  • A+
0
«Η προσπάθεια σπίλωσης τόσο του ονόματος της οικογένειάς μου, όσο και του έργου μου, αποτελεί αήθη τακτική», αναφέρει η Τώνια Μοροπούλου.

Επιστολή στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, με την οποία ενημερώνει ότι αποσύρει την υποψηφιότητά της για τις εθνικές εκλογές 7ης Ιουλίου απέστειλε η Τώνια Μοροπούλου.

Η κ. Μοροπούλου τονίζει ότι εξέθεσε τα «πραγματικά περιστατικά» γύρω από την υπόθεση της σύνταξης του αποβιώσαντος πατέρα της, σημειώνει ωστόσο ότι «η λάσπη» εναντίον της συνεχίζεται.

«Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να χρησιμοποιήσει αυτή την υπόθεση για να βλάψει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πορεία του προς τις εθνικές εκλογές. Για αυτό ενημέρωσα τη Νέα Δημοκρατία ότι αποσύρω την υποψηφιότητά μου», αναφέρει η Τώνια Μοροπούλου και τονίζει: «Δεν δέχομαι καμία σκιά στη διαδρομή μου, ούτε δέχομαι να γίνω αφορμή αποπροσανατολισμού της πολιτικής ζωής από τα πραγματικά προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας, αλλά και υποβάθμισής της με πόλεμο λάσπης σε όποιον δεν μπορούν να μειώσουν αλλιώς. Η προσπάθεια σπίλωσης τόσο του ονόματος της οικογένειάς μου, όσο και του έργου μου, αποτελεί αήθη τακτική εκ μέρους αυτών που ενορχήστρωσαν την εναντίον μου επίθεση».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες η καθηγήτρια του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου υποχρεώθηκε να αποσύρει την υποψηφιότητά της από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Δωδεκάνησα καθώς η απάντησή της στη δημοσιοποίηση της αντιδικίας με το δημόσιο για τα χρήματα που συνέχιζε να λαμβάνει με την αλλαγή του νόμου για τις άγαμες θυγατέρες, δεν  κρίθηκε επαρκής από την ηγεσία της Πειραιώς. Υπενθυμίζεται ότι η κ. Μοροπούλου, υποστήριξε ότι δεν ειδοποιήθηκε από τον ασφαλιστικό φορέα για την αλλαγή της νομοθεσίας.

Σχετικα
Ρεπουμπλικάνοι εναντίον Τραμπ - Διαφήμιση για να μην τον ψηφίσουν
Ρεπουμπλικάνοι εναντίον Τραμπ - Διαφήμιση για να μην τον ψηφίσουν

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην Πειραιώς υπήρχαν πληροφορίες για το ζήτημα με την είσπραξη από την καθηγήτρια ποσών που δεν δικαιούνταν, αλλά υπήρχε η εντύπωση ότι είχε διευθετηθεί και τα χρήματα είχαν επιστραφεί.

Οι επιτελείς της αξιωματικής αντιπολίτευσης επίσης έκριναν ότι από την απάντησή της ότι το ζήτημα δεν έχει κλείσει, αφού δεν επιστράφηκαν τα χρήματα, όπως είχαν πειστεί στην Πειραιώς ότι είχε συμβεί. Έτσι μόλις ενημερώθηκε για την υπόθεση ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαμήνυσε στην υποψήφια βουλευτή ότι πρέπει η ίδια να αναλάβει πρωτοβουλία για να κλείσει το θέμα γεγονός που οδήγησε την Τώνια Μοροπούλου να ανακοινώσει την παραίτησή της.

Ολόκληρη η επιστολή της στον Κυριάκο Μητσοτάκη:

Σχετικα
Ένας χρόνος κυβέρνησης Ν.Δ.: Τι προηγήθηκε για να φτάσουμε ως εδώ
Ένας χρόνος κυβέρνησης Ν.Δ.: Τι προηγήθηκε για να φτάσουμε ως εδώ

«Η απόφασή μου να κατέβω ως υποψήφια στις εκλογές της 7ης Ιουλίου προήλθε από τη διάθεσή μου να προσφέρω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου στον τόπο μου και ιδιαίτερα στη Ρόδο και στα Δωδεκάνησα.

Λόγω της προσωπικής διαδρομής μου -και όσων αυτή σηματοδοτεί- δέχομαι τις τελευταίες δύο ημέρες πόλεμο από την παράταξη που βρίσκεται στην εξουσία και όργανά της. Αμέσως και δημόσια δήλωσα στους συμπολίτες μου ότι δεν έκανα καμία παράνομη ενέργεια. Και εξέθεσα τα πραγματικά περιστατικά γύρω από την υπόθεση της σύνταξης του αποβιώσαντος πατρός μου Ιωάννη Μορόπουλου, για την οποία άλλωστε είμαι σε διαδικασία άμεσης και έννομης διευθέτησης με το Δημόσιο. Η λάσπη ωστόσο εναντίον μου συνεχίζεται. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να χρησιμοποιήσει αυτή την υπόθεση για να βλάψει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πορεία του προς τις εθνικές εκλογές. Για αυτό ενημέρωσα τη Νέα Δημοκρατία ότι αποσύρω την υποψηφιότητά μου.

Δεν δέχομαι καμία σκιά στη διαδρομή μου, ούτε δέχομαι να γίνω αφορμή αποπροσανατολισμού της πολιτικής ζωής από τα πραγματικά προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας, αλλά και υποβάθμισής της με πόλεμο λάσπης σε όποιον δεν μπορούν να μειώσουν αλλιώς.

Η προσπάθεια σπίλωσης τόσο του ονόματος της οικογένειάς μου, όσο και του έργου μου, αποτελεί αήθη τακτική εκ μέρους αυτών που ενορχήστρωσαν την εναντίον μου επίθεση.

Θα εξακολουθήσω να προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις στον κοινό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα μας και την ιδιαίτερη πατρίδα μου, τα Δωδεκάνησα. Ευχαριστώ όλους όσους πιστεύουν σε εμένα και υποστήριξαν μέχρι σήμερα την υποψηφιότητά μου».

Δειτε επισης

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5