- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σαμαράς: Ο Παπαγγελόπουλος είναι ο «Ρασπούτιν»
«Εγώ τον μήνυσα εξαρχής, τον κατονόμασα»
Σαμαράς: Ο λεγόμενος«Ρασπούτιν» είναι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Εγώ τον μήνυσα εξαρχής, τον κατονόμασα.
Τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, κατονομάζει ως τον «Ρασπούτιν» ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξη που παραχωρεί στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».
«Ο λεγόμενος "Ρασπούτιν" είναι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Εγώ τον μήνυσα εξαρχής, τον κατονόμασα. Εξάλλου πρώτη τον είχε περιγράψει η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς, κ. Ράικου, η οποία εξαναγκάστηκε σε παραίτηση», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.
Προσθέτει, μάλιστα, ότι ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Αγγελής, είναι ο δεύτερος δικαστικός λειτουργός που παραιτούμενος κατονομάζει και αυτός τον «Ρασπούτιν».
«Δεν τον ξέρει ο κ. Τσίπρας; Αστειεύεστε; Στο Υπουργικό του Συμβούλιο είναι. Ο κ. Τσίπρας με τον κ. Παπαγγελόπουλο συζητούσαν και συζητούν στο Μέγαρο Μαξίμου. Μαζί τα σχεδίασαν, μαζί τα εκτέλεσαν. Ας μην κρυβόμαστε», τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός.
Εξάλλου, χαρακτηρίζει την υπόθεση Νovartis «άθλια και σκοτεινή», επισημαίνοντας: «Τη μήνυσή μου τη χειρίστηκε ο κ. Αγγελής. Αρχικά την έθεσε στο αρχείο. Φαίνεται όμως ότι στην πορεία ο κ. Αγγελής κατάλαβε αυτά τα οποία κατήγγειλα εξαρχής. Γι΄ αυτό και ανασύρει τη μήνυσή μου, όπως και των κ. Βενιζέλου και Αβραμόπουλου. Και με τις αναφορές του που διαβάζω καταγγέλει "σημεία και τέρατα"! Πρέπει να ερευνηθούν λοιπόν όλα! Με διαφάνεια και ειλικρίνεια. Μέχρι τέλους».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το αίτημα των 249 εκατ. ευρώ και το «όχι» του υπουργείου
«Οι σημερινές δηλώσεις του για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις κινούνται σε μια διαφορετική κατεύθυνση»
Ανατροπές στη δημοφιλία των αρχηγών
Ο πρωθυπουργός, στην ομιλία του, θα παρουσιάσει την πορεία της ελληνικής οικονομίας και των μεταρρυθμίσεων
Τι ανέφερε ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Τα ποσά που θα κερδίζουν κάθε μήνα 556 φορολογούμενοι
Τι ισχύει και για τον βιοσυντονισμό
Το τετ α τετ θα πραγματοποιηθεί περίπου στις 18:30 ώρα Ελλάδος
«Βγάζουμε 50.000 ανθρώπους από αυτή την ομηρία»
Η Ευρώπη έδωσε το «ok», ο επενδυτής έβαζε τα χρήματα αλλά η υπογραφή δεν μπήκε
Τι απάντησε στις δηλώσεις Γεωργιάδη περί «κβαντικής ιατρικής»
Τι ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το ενδεχόμενο μείωσης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης
Έρευνα σε εννέα χώρες αποκαλύπτει σημαντική απόκλιση τιμών, παρά τον υψηλό ΦΠΑ
Δείτε το βίντεο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ
Οι επαγγελματίες πολιτικοί και το πόσο απαραίτητοι είναι στον δημόσιο βίο
Ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου
«Η καταστροφή μνημείων πλήττουν την ιστορική μνήμη», δήλωσε η υπουργός Πολιτισμού
«Η Ελλάδα αποπληρώνει το χρέος της με ρυθμούς-ρεκόρ και δανείζεται με χαμηλότερο κόστος από τις ΗΠΑ», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Τι προέβλεψε ο πρόεδρος της ΕΔΟΦ, Μιχάλης Σαράντης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.