- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χριστοδουλοπούλου: Ζητώ συγγνώμη - Δεν κατεβαίνω στις εκλογές
Μετά τις δηλώσεις για τον διορισμό της κόρης της
Η Τασία Χριστοδουλοπούλου ζήτησε συγγνώμη μόνο από τους συντρόφους της στον ΣΥΡΙΖΑ και ανακοίνωσε πως δεν κατεβαίνει στις εκλογές για λόγους ευθιξίας.
Αποχωρεί από την πολιτική η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τασία Χριστοδουλοπούλου μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της για τον διορισμό της κόρης της.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ζήτησε συγγνώμη από τους συντρόφους της, τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις της, λέγοντας ότι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει για να επανορθώσει είναι να μην είναι υποψήφια στις προσεχείς εθνικές εκλογές.
Υπενθυμίζεται ότι χθες καλεσμένη σε τηλεοπτικό πάνελ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha κι ερωτηθείσα για τις αποκαλύψεις περί διορισμού και μετατάξεων συγγενών και φίλων από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Τασία Χριστοδουλοπούλου, δεν αρνήθηκε ότι αξιοποιούνται «γνωριμίες και διασυνδέσεις και τα λοιπά».
Ανάμεσα στους πρόσφατα διορισθέντες ήταν και η κόρη της πρώην Υπουργού. Σε ερώτημα αν η πρόσληψη της κόρης της στη Βουλή δημιουργεί ηθικό θέμα, η κ. Χριστοδουλοπούλου απάντησε: «Υπάρχει ζήτημα, δεν το συζητάμε αυτό, ούτε θέλω να πω ότι ήταν γνωστά τα προσόντα της και η Βουλή φώναξε έλα εδώ». Και πρόσθεσε: «Προφανώς, με την έννοια που το λέμε, ότι δεν θα μπορούσε ο καθένας να αποσπαστεί στη Βουλή ώστε στη συνέχεια να μεταταχθεί, υπάρχει ένα ζήτημα ότι αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά...» .
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Σύντομα 130 αστυνομικοί στην υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος», ανέφερε ο υπουργός
Την επέμβαση ανέλαβε επιτυχώς ο χειρουργός κ. Καπίρης
Στην Ισπανία βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«Η Μυρτώ διασωληνώθηκε από τους γιατρούς στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς πριν πεθάνει», τόνισε ο υπουργός Υγείας
Η επιστολή προς τον ΓΓ του ΟΗΕ κατατέθηκε στις 31 Μαρτίου από την Μόνιμη Αντιπρόσωπο της Ελλάδας στον ΟΗΕ Α. Μπαλτά
«Η παραίτηση Λαζαρίδη είναι αποτέλεσμα της κοινωνικής κατακραυγής» σημειώνει η Κουμουνδούρου
«Η ομολογία του ότι εξαπάτησε το δημόσιο δεν ήταν για τον κ. Μητσοτάκη λόγος αποπομπής» σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη
Η δήλωση παραίτησης από τη θέση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης
«Είναι παράδοξο να έχει αποπέμψει τρεις υπουργούς οι οποίοι δηλώνουν αθώοι, αλλά να κρατά τον Λαζαρίδη»
Το νέο άρθρο του πρώην πρωθυπουργού που φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι επισπεύδονται οι διαδικασίες
Τα νεότερα για την κατάσταση του υφυπουργού
«Το μόνο ερώτημα που έχω είναι το γιατί υπήρξε όλη αυτή η συμπεριφορά εκ μέρους της Εισαγγελέως» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
«Είναι σαφές ότι ήταν παράτυπο» είπε η πρώην υπουργός για την υπόθεση του πτυχίου
«Μετά από 75 μάρτυρες, αν δεν προκύπτει κάτι, δεν υπάρχει υπόθεση»
Διευκρινίζει ότι η δικογραφία αφορά μήνυση υπαλλήλου
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση μέσω ΦΕΚ
Η μόνη διαφορά που υπάρχει με το σήμερα είναι ότι πλέον στο ποτάμι της «τοξικότητας» προστίθενται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
«Παραμένει διασωληνωμένος»
«Πρέπει κάποιοι που δολοφονούν χαρακτήρες να κοιταχτούν στον καθρέφτη - Θα κερδίσει τη μάχη ο Γιώργος Μυλωνάκης»
«Ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς παραίτηση, είναι λόγια του αέρα» επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.