- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κατά του ΕΣΡ προσφεύγει ο Μένιος Φουρθιώτης
Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας
Κατά της απόφασης του ΕΣΡ για την οριστική διακοπή των εκπομπών του, καταφεύγει ο Μένιος Φουρθιώτης.
Στην αντεπίθεση περνά ο Μένιος Φουρθιώτης, μετά την απόφαση του ΕΣΡ γαι οριστική διακοπή των εκπομπών του τηλεπαρουσιαστή, «Αποκαλυπτικά Live», «Αποκαλυπτικά live night show» και «Menios Live».
Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Μένιου Φουριώτη, Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά μεμ την απόφαση του τηλεπαρουσιαστή να προσφύγει κατά της απόφασης αυτής.
Στην ανακοίνωση του γραφείου του κ. Κούγια, αναφέρεται επίσης ότι «η μη κλήση ουδέποτε, σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας, η οποία ήταν πολύμηνη, του κου Μένιου Φουρθιώτη συνιστά σημαντικό ελάττωμα της αποφάσεως».
Ο ίδιος δε, πριν από λίγο έκανε την αξής ανάρτηση στο Instagram.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
Σήμερα, ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός τηλεοπτικών εκπομπών κ. Μένιος Φουρθιώτης μας απέστειλε την υπ’ αριθμ. 95/2019 απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, με την οποία απαγορεύεται η προβολή από τούδε των εκπομπών του «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE NIGHT SHOW – ΜΕΝΙΟΣ LIVE».
Ο επικεφαλής του γραφείου μας, κος Αλέξης Κούγιας και οι συνεργάτες του εκτιμούμε απεριόριστα τον Πρόεδρο του ΕΣΡ, πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, κο Αθανάσιο Κουτρομάνο, όσο και την πλειονότητα των μελών του ΕΣΡ, αλλά θεωρούμε ότι η μη κλήση ουδέποτε, σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας, η οποία ήταν πολύμηνη, του κου Μένιου Φουρθιώτη συνιστά σημαντικό ελάττωμα της αποφάσεως.
Κατά την κρίση του γραφείου μας, η απαγόρευση προβολής τηλεοπτικής εκπομπής για τους λόγους που επικαλείται το ΕΣΡ στο σκεπτικό, αλλά και στο διατακτικό της αποφάσεώς του συγκρούεται με αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Γι’ αυτό το λόγο και εντός της νομίμου προθεσμίας αφενός μεν θα προσφύγουμε κατά της ανωτέρω αποφάσεως, αφετέρου δε με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων θα ζητήσουμε αναστολή εκτέλεσης.
Το δικηγορικό μας γραφείο θα συνεργαστεί με τους εκλεκτούς συναδέλφους, οι οποίοι χειρίστηκαν την υπόθεση μέχρι τώρα και είμεθα βέβαιοι ότι στο τέλος θα εκδοθεί μία δίκαιη απόφαση».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι αγώνες θα μεταδοθούν δωρεάν
Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την εκπομπή «Όπου υπάρχει Ελλάδα»
Η λαμπερή είσοδος στο πλατό
Όσα δήλωσε για τα παιδικά του χρόνια
Ο τηλεοπτικός σταθμός αποχαιρετά τον Αντώνη Κανάκη
Παρότι έγιναν συζητήσεις για την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς
Η ανακοίνωση Κανάκη και οι αντιδράσεις
Έρχεται η πρώτη, διπλή αποχώρηση
Ο παρουσιαστής του Πρωινού σε ακόμα μία διένεξη με τη νέα συνεργάτιδά του στο πάνελ
Αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας του ραδιοφωνικού σταθμού
To κοινό μήνυμα αγάπης
H βραδιά αφιέρωμα στον τραγουδιστή
Ο γνωστός χορογράφος μίλησε για τη μακρόχρονη συνεργασία τους και τη δυσκολία να διαχειριστεί την απώλεια του τραγουδιστή
Όσα αποκάλυψε για το ειδικό αφιέρωμα του ΣΚΑΪ
Στη σκηνή ανεβαίνουν οι Πάνος Μουζουράκης, Χρήστος Μάστορας και Έλενα Παπαρίζου
Η στιχομυθία της δημοσιογράφου με τον παρουσιαστή
«Έκλεισα τα μαγαζιά μου ενώ ήταν κερδοφόρα», τόνισε επίσης ο διάσημος σεφ
Πώς αντέδρασαν οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής
«Αυτό το δώρο θα σου φέρει κάτι καλό και κάτι κακό θα σου πάρει»
Η πρώτη κοινή τηλεοπτική συνεργασία τους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.