Life in Athens

SNF Nostos: Η καλοκαιρινή εκδήλωση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Η κεντρική θεματική θα αφορά την Υγειά, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, σωματική και ψυχική

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το Ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος.
© Χρήστος Μπόνης/ Eurokinissi

SNF Nostos: Η μεγάλη καλοκαιρινή εκδήλωση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος θα επιστρέψει στις 23 και 24 Ιουνίου 2022

Κάθε καλοκαίρι, μια μεγάλη και ανοιχτή εκδήλωση πραγματοποιείται στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Πρόκειται για το SNF Nostos, που έχει στο επίκεντρό του την ανθρώπινη επαφή, τον διάλογο, τη σκέψη και την ψυχαγωγία. Το καλοκαίρι του 2021, παρά τις αντίξοες συνθήκες, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε δια ζώσης, με ευρύτερη θεματική Ανθρωπότητα & Τεχνητή Νοημοσύνη.

Τον Ιούνιο του 2022, το ΙΣΝ προγραμματίζει, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες, να επιστρέψει από κοντά το SNF Nostos, με μεγαλύτερη ελευθερία και δυνατότητα περισσότερων παρευρισκομένων, που θα μπορούν να παρακολουθήσουν SNF Nostos Run, το SNF Nostos Conference και τους Διαλόγους. Κάθε βράδυ των εκδηλώσεων, αναμένεται να κλείνει με μια μεγάλη συναυλία και ένα εντυπωσιακό show με drones, όπως αυτό που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο 2021 SNF Nostos.

Το ερχόμενο καλοκαίρι, το ΙΣΝ προγραμματίζει να πραγματοποιηθεί συζήτηση για την - όπως αναφέρει χαρακτηριστικά- πιο σημαντική αξία της ζωής, που επαναπροσδιορίστηκε από την πανδημία: την Υγεία, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, σωματική και ψυχική. 

Η Πρωτοβουλία για την Υγεία του ΙΣΝ θα αποτελέσει το κεντρικό θέμα του SNF Nostos Conference 2022, θέτοντας τη βάση για μια ευρύτερη συζήτηση γύρω από την έννοια της Υγείας. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δράσεις του Ιδρύματος, θα παρουσιαστούν βέλτιστες πρακτικές και θα τεθούν σε διάλογο διαφορετικά επιστημονικά πεδία με στόχο να διερευνηθούν  από κοινού οι δυνατότητες να επιτευχθεί ένα καλύτερο σύστημα υγείας για όλους.

Το SNF Nostos θα επιστρέψει στις 23 και 24 Ιουνίου 2022 με ελεύθερη είσοδο για όλους. 

ΙΝΦΟ
SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)
23 & 24 Ιουνίου 2022
Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)
SNF Nostos Run: 23 Ιουνίου
SNF Nostos Conference: 23 & 24 Ιουνίου
Διάλογοι του ΙΣΝ: 24 Ιουνίου
Το αναλυτικό πρόγραμμα θα δημοσιευθεί το επόμενο διάστημα στο www.snfnostos.org

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ