- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- VOICE RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Αντώνη Σαμαρά και τον Αλέξη Τσίπρα
Ο Λάκης Λαζόπουλος παραχώρησε σήμερα (17.10) συνέντευξης στην εκπομπή «Mega Non Stop» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολιτική επικαιρότητα, το rebranding του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και το κόμμα που φέρεται να ετοιμάζει ο Αντώνης Σαμαράς.
Συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος χαρακτήρισε «ακροδεξιό κόμμα» τη Νέα Δημοκρατία και όταν ρωτήθηκε αν διακρίνει κάποια εναλλακτική πρόταση στο σημερινό πολιτικό σκηνικό. «Ναι, υπάρχει άλλη επιλογή. Ο Αντώνης Σαμαράς είναι μια επιλογή και είναι μια καλή επιλογή. Και είναι εντός Νέας Δημοκρατίας. Είναι πρώην πρωθυπουργός, ξέρει να κυβερνάει, καταλαβαίνουμε ότι ξέρει από πολιτική και δεν υπάρχει κάποιος άλλος να περιμαζέψει αυτό το πράγμα που γίνεται αυτή τη στιγμή στη Νέα Δημοκρατία (...) Το μισό ΠΑΣΟΚ έχει πάει στη ΝΔ, έχει πάρει τις θεσούλες και κάθεται πίσω. Μπροστά είναι οι ακροδεξιοί. Η πρόσοψη, το παρμπρίζ είναι ακροδεξιό. Ο Μητσοτάκης είναι στον Λυκαβηττό, το μισό ΠΑΣΟΚ έχει ήδη πάει εκεί και περιμένουν να τελειώσει το ΠΑΣΟΚ μετά τον Ανδρουλάκη για να δουν πόσοι θα πάνε από εδώ και πόσοι από εκεί».
Για τον Αλέξη Τσίπρα και το rebranding του πρώην πρωθυπουργού, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε ότι ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ είναι «μουδιασμένος». «Δεν λέει ακριβώς τι θέλει να κάνει. Δεν λέει ποιο είναι το καινούριο πράγμα που θα συμβεί. Θα τελειώσει τη διαφθορά; Θα τελειώσει η δίκη των Τεμπών; Δε λέει κανείς τι πρόκειται να συμβεί», είπε ο σατιρικός ηθοποιός.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Λάκης Λαζόπουλος ρωτήθηκε για τον Άδωνι Γεωργιάδη και όπως είπε «υπερεκτίθεται επικοινωνιακά, δεν έχει ουσιαστική επαφή με την πραγματικότητα των δημόσιων νοσοκομείων. Μόνο στο σπίτι μου δεν έχει κάνει εγκαίνια».
Σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο Τασούλα, ο κωμικός σχολίασε: «Δεν κάνει για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το ξέρουμε όλοι αυτό. Μιλάει και είναι ανίσχυρος. Δεν υπήρξε κάποια διαδικασία, η ΝΔ έβγαλε αυτόν που ήθελε».