TV + Series

Η Γη της Ελιάς - Συγκινεί η Ιφιγένεια Τζόλα: Απόψε κλείνει οριστικά το κεφάλαιο «Βασιλική» για μένα

Η ανάρτηση της ηθοποιού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Γη της Ελιάς - Συγκινεί η Ιφιγένεια Τζόλα: Απόψε κλείνει οριστικά το κεφάλαιο «Βασιλική» για εμένα
© instagram/ifigenia_tzola

Με μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιφιγένεια Τζόλα αποχαιρέτησε τη «Γη της Ελιάς» και τον ρόλο της Βασιλικής

Η Ιφιγένεια Τζόλα δημοσίευσε φωτογραφίες από τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» και μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματά της για το τέλος μιας διαδρομής πέντε τηλεοπτικών σεζόν, αποκαλύπτοντας πως ο συγκεκριμένος ρόλος αποτέλεσε για την ίδια μια μεγάλη πρόκληση.

«Απόψε κλείνει οριστικά το κεφάλαιο “Βασιλική” για εμένα. Ένας ρόλος πρόκληση από την αρχή που μελετούσα και ανέλυα τον χαρακτήρα της γιατί δεν είχαμε παρά ελάχιστα κοινά. Όμως μεγαλώσαμε, ωριμάσαμε και εξελιχθήκαμε μαζί αυτές τις 5 τηλεοπτικές σεζόν και τελικά κάπου τα βρήκαμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Ιφιγένεια Τζόλα ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους της παραγωγής για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία, τονίζοντας πως η ομάδα που δημιουργήθηκε μπροστά και πίσω από τις κάμερες λειτούργησε σαν μια πραγματική οικογένεια με κοινούς στόχους.

Κλείνοντας το μήνυμά της, εξέφρασε την αγάπη και την εκτίμησή της προς όλους τους συνεργάτες της, γράφοντας: «Σας αγαπώ και σας εκτιμώ αληθινά όλους σας», αποχαιρετώντας με συγκίνηση μια σειρά που σημάδεψε τα τελευταία πέντε χρόνια της επαγγελματικής της πορείας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY