- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Η Wednesday ταξιδεύει στο Παρίσι: Πρώτη ματιά στην τρίτη σεζόν
Το Netflix αποκάλυψε την πρώτη εικόνα με την Τζένα Ορτέγκα στη γαλλική πρωτεύουσα
Netflix: Η Wednesday μεταφέρεται στο Παρίσι για την 3η σεζόν - Με την Εύα Γκριν και τη Γουινόνα Ράιντερ στο καστ, η σειρά του Τιμ Μπάρτον επιστρέφει δυναμικά.
Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία από την τρίτη σεζόν της σειράς Wednesday, αποκαλύπτοντας ότι ο χαρακτήρας της Τζένα Ορτέγκα θα κατευθυνθεί στο Παρίσι.
Η μεταφορά του σύμπαντος της Οικογένειας Άνταμς από τον Τιμ Μπάρτον, με επίκεντρο τη Γουένσντεϊ Άνταμς (Ορτέγκα) και τις ερευνητικές της περιπέτειες, σημειώνει τεράστια επιτυχία για την πλατφόρμα του Netflix.
Η πρώτη σεζόν παραμένει η δημοφιλέστερη αγγλόφωνη σειρά όλων των εποχών για το Netflix, ενώ η δεύτερη κατατάσσεται ήδη στην πέμπτη θέση. Τον Ιούλιο του 2025, πριν καν κυκλοφορήσει η δεύτερη σεζόν, δόθηκε επίσημα το «πράσινο φως» για την τρίτη.
Τώρα, ο κολοσσός του streaming δημοσίευσε στα social media την πρώτη εικόνα από τον επερχόμενο κύκλο. Σε αυτήν, η Γουένσντεϊ στέκεται μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ, συνοδευόμενη από το «Πράγμα» (Thing). Η λεζάντα της φωτογραφίας αναφέρει: «Από το Παρίσι, με τρόμο».
Νέες προσθήκες και οικογενειακά μυστικά
Αν και η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, το Netflix επιβεβαίωσε ότι η Γαλλίδα σταρ Εύα Γκριν θα ενταχθεί στο καστ ως θεία Οφηλία, η χαμένη αδερφή της Μορτίσια Άνταμς (Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς). Επίσης, στη σειρά θα δούμε τη σταρ του Game of Thrones, Λίνα Χίντι, καθώς και τη σταθερή συνεργάτιδα του Μπάρτον, Γουινόνα Ράιντερ.
Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα Tudum, ο δημιουργός Άλφρεντ Γκοφ δήλωσε: «Ο στόχος μας για την τρίτη σεζόν είναι ο ίδιος με κάθε σεζόν: να την κάνουμε την καλύτερη δυνατή».
Ο συνδημιουργός Μάιλς Μίλαρ πρόσθεσε: «Θέλουμε να εμβαθύνουμε στους χαρακτήρες μας επεκτείνοντας παράλληλα τον κόσμο της Γουένσντεϊ. Θα δούμε περισσότερα μέλη της οικογένειας Άνταμς και θα μάθουμε περισσότερα οικογενειακά μυστικά!».
Το spin-off με τον Φρεντ Άρμισεν
Πέρυσι επιβεβαιώθηκε ότι ετοιμάζεται μια spin-off σειρά με πρωταγωνιστή τον Θείο Φέστερ, τον οποίο υποδύεται ο Φρεντ Άρμισεν. «Ναι, το δουλεύουμε», δήλωσε ο ηθοποιός στον Τζίμι Φάλον. «Είναι φανταστικό... εκπληκτικό». Ο ίδιος αποθέωσε τον Τιμ Μπάρτον, χαρακτηρίζοντάς τον «σπουδαίο» στη δουλειά του.
(Με πληροφορίες ΝΜΕ)