TV + Series

Έμαθα τα πάντα για το σεξ από το Game of Thrones

Από 14 ετών στη σειρά η Sansa Stark, κατά κόσμον Sophie Turner

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

«Δεν χρειάστηκα μαθήματα σεξουαλικής αγωγής με τόσες σκηνές σεξ που έχω δει και έχω διαβάσει στο Game of Thrones», δήλωσε η σταρ της δημοφιλούς σειράς, Sophie Turner, η οποία υποδύεται την Sansa Stark. Η 19χρονη Turner ήταν 14 ετών, όταν ξεκίνησε γυρίσματα. Μαζί με την Maisie Williams (Arya), σήμερα 17 ετών, και τον Hempstead Wright (Bran), σήμερα 16 ετών, ήταν από τους μικρότερους πρωταγωνιστές της σειράς.

Δείτε πρώτοι τα νέα επεισόδια και τις αιματηρές εξελίξεις του 5ου κύκλου ταυτόχρονα με την προβολή τους στην Αμερική, με ελληνικούς υπότιτλους, κάθε Κυριακή στις 4:00 μετά τα μεσάνυχτα, αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema.

Η 19χρονη δήλωσε στο περιοδικό: «Ήταν κάπως περίεργη εμπειρία για μας οι τόσες πολλές σκηνές σεξ. Θυμάμαι να διαβάζουμε το σενάριο και συνέχεια να κοιτάμε με απορία προς το μέρος των γονιών μας». Όταν η Sophie ήταν 16 ετών η μάμα της την πλησίασε για την κλασική κουβέντα περί σχέσεων. Της είπα: «Άσ' το, μαμά. Ξέρω τα πάντα γύρω από το σεξ και παραπάνω. Το σόου ήταν πολύ διδακτικό και άκρως εφευρετικό γύρω από το σεξ».

image

O 5ος κύκλος της σειράς προβάλλεται αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με την Αμερική. Ευτυχώς έχουμε τον αποκωδικοποιητή εγγραφής NovaBox+ και γράφουμε κάθε επεισόδιο για να το βλέπουμε όποτε θέλουμε.

Η 19χρονη πρωταγωνίστρια ανέφερε ότι στην αρχή οι γονείς της είχαν πολλές ενστάσεις και διαμαρτύρονταν συνέχεια στους παραγωγούς. «Στην πορεία το συνήθισαν αλλά και οι σεξουαλικές σκηνές στη σειρά μειώθηκαν σε σχέση με τον πρώτο κύκλο».

Βρείτε τα πάντα για τη σειρά στο #GoTGR