- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σειρά Χάρι Πότερ: Ο Γουόργουικ Ντέιβις επιστρέφει ως καθηγητής Φλίτγουικ - Νέες αποκαλύψεις για το καστ
Eίναι ο πρώτος από τις ταινίες που θα επιστρέψει στον ρόλο του στην πολυαναμενόμενη σειρά του ΗΒΟ
Χάρι Πότερ: Ο Γουόργουικ Ντέιβις επιστρέφει ως καθηγητής Φλίτγουικ στη σειρά του ΗΒΟ - Ανακοινώθηκαν νέοι ηθοποιοί για μαθητές και καθηγητές.
Ο Γουόργουικ Ντέιβις αποκαλύφθηκε ως ο πρώτος ηθοποιός από το κινηματογραφικό franchise του Χάρι Πότερ που θα επιστρέψει στον ρόλο του, στην επερχόμενη σειρά του HBO Original.
Ο Ντέιβις θα υποδυθεί για άλλη μια φορά τον καθηγητή Φίλιους Φλίτγουικ, έναν από τους χαρακτήρες που ενσάρκωσε για πρώτη φορά στο σύμπαν του Χάρι Πότερ.
Πρωταγωνίστησε επίσης ως Γκρίπουκ, ένα ξωτικό που εργαζόταν στην Τράπεζα των Μάγων Γκρίνγκοτς. Στην τηλεοπτική σειρά, ο Γκρίπουκ θα ενσαρκωθεί από τον Λι Γκιλ.
Επιπλέον μέλη του καστ ανακοινώθηκαν στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Back to Hogwarts» τη Δευτέρα: Ο Ελάιτζα Όσιν ως Ντιν Τόμας, ο Φιν Στίβενς ως Βίνσεντ Κραμπ και ο Γουίλιαμ Νας ως Γκρέγκορι Γκόιλ.
Ο Ντιν ήταν μέλος του Οίκου του Γκριφιντόρ στη Σχολή Μαγείας και Ξόρκιών του Χόγκουαρτς μαζί με τον Χάρι, την Ερμιόνη και τον Ρον. Ο ημίαιμος μάγος πέρασε πολλά χρόνια της ζωής του αγνοώντας ότι ο πατέρας του ήταν μάγος. Στις ταινίες τον υποδύθηκε ο Άλφρεντ Ένοχ.
Το βασικό τρίο θα υποδυθούν οι Ντόμινικ ΜακΛάφλιν (Χάρι Πότερ), Αλαστέρ Στάουτ (Ρον Γουέσλι) και Αραμπέλα Στάντον (Ερμιόνη Γκρέιντζερ).
Ο Κραμπ και ο Γκόιλ ήταν μέλη του Οίκου του Σλίθεριν και βρίσκονταν πάντα στο πλευρό του Ντράκο Μαλφόι, εκτελώντας τις εντολές του. Και οι δύο είναι καθαρόαιμοι μάγοι και παιδιά Θανατοφάγων. Οι Τζέιμι Γουάιλετ και Τζος Χέρντμαν υποδύθηκαν τους Κραμπ και Γκόιλ, αντίστοιχα, στις ταινίες. Τον Ντράκο στη σειρά θα υποδυθεί ο Λοξ Πρατ.
Το νέο προσωπικό του Χόγκουαρτς περιλαμβάνει: Τη Σιρίν Σάμπα ως καθηγήτρια Πομόνα Σπράουτ, τον Ρίτσαρντ Ντάρντεν ως καθηγητή Κάθμπερτ Μπινς και την Μπριντ Μπρέναν ως κυρία Πόπι Πόμφρεϊ.
Η καθηγήτρια Σπράουτ είναι η Επικεφαλής του τμήματος βοτανολογίας του Χόγκουαρτς. Έθρεψε τους Μανδραγόρες, το φυτό που ουρλιάζει και, όταν ωριμάσει, οι κραυγές του θα μπορούσαν να είναι θανατηφόρες. Η Σπράουτ ήταν μέλος του Οίκου του Χάφλπαφ ως νεαρή μαθήτρια, η οποία μεγάλωσε για να γίνει Επικεφαλής του Οίκου του Χάφλπαφ. Στις ταινίες την υποδύθηκε η Μίριαμ Μαργκόλις.
Ο καθηγητής Μπινς ήταν ένας μάγος που δίδασκε στους μαθητές του Χόγκουαρτς την Ιστορία της Μαγείας. Μετά τον θάνατό του, το φάντασμά του συνέχισε να διδάσκει. Είναι διάσημος για το γεγονός ότι είναι το μοναδικό φάντασμα που διδάσκει στο Χόγκουαρτς και για το εξαιρετικά βαρετό στυλ διδασκαλίας του. Ο χαρακτήρας του Μπινς υπάρχει στα μυθιστορήματα της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, αλλά δεν υπήρχε στις ταινίες.
Η κυρία Πόπι Πόμφρεϊ έπαιξε ζωτικό ρόλο στη ζωή των μαθητών του Χόγκουαρτς ως η προϊσταμένη που φρόντιζε τους αρρώστους και τους τραυματίες. Αν και ήταν γνωστή ως αυστηρή, στάθηκε στο πλευρό των μαθητών της κατά τη διάρκεια των πιο σκοτεινών και δύσκολων ημερών του Χόγκουαρτς. Η Τζέμα Τζόουνς υποδύθηκε την κυρία Πόμφρεϊ στις ταινίες.
Στους προηγούμενους ηθοποιούς που ανακοινώθηκαν περιλαμβάνονται ο Τζον Λίθγκοου ως Άλμπους Ντάμπλντορ, η Τζάνετ ΜακΤιρ ως Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ, ο Πάαπα Έσιεντου ως Σέβερους Σνέιπ και ο Νικ Φροστ ως Ρούμπεους Χάγκριντ. Επιπλέον, ο Μπέρτι Κάρβελ θα υποδυθεί τον Υπουργό Μαγείας Κορνήλιο Φατζ και ο Τζόνι Φλιν θα ενσαρκώσει τον πατέρα του Ντράκο, Λούσιους Μαλφόι. Οι Ντάρσλι, η θεία και ο θείος του Χάρι, θα ενσαρκωθούν από την Μπελ Πάουλι ως Πετούνια και τον Ντάνιελ Ρίγκμπι ως τον σύζυγό της, Βέρνον.
Η σειρά, που έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα το 2027, βασίζεται στα αγαπημένα βιβλία της Ρόουλινγκ, η οποία είναι εκτελεστική παραγωγός μαζί με τον Νιλ Μπλερ, τη Ρουθ Κένλεϊ-Λετς της Brontë Film and TV και τον Ντέιβιντ Χέιμαν της Heyday Films. Το νέο πρότζεκτ του «Χάρι Πότερ» είναι γραμμένο από την Φραντσέσκα Γκάρντινερ, η οποία είναι εκτελεστική παραγωγός μαζί με τον Μαρκ Μάιλοντ, σκηνοθέτη πολλών επεισοδίων. Το HBO παράγει τον αρχικό τίτλο σε συνεργασία με την Brontë Film and TV και την Warner Bros. Television.
(Πηγή: Deadline)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Μάθιου Ρις μάς χαρίζει τον πιο απολαυστικό ρόλο της σεζόν
Ο δημιουργός περιέγραψε τη σειρά ως «το σημαντικότερο κομμάτι της ζωής του»
Ακούστε ξανά τις καλύτερες μουσικές τίτλων της τηλεόρασης: Από την Μπονάντσα μέχρι το Stranger Things
Η σειρά του Στίβεν Νάιτ επιστρέφει - Ποιοι ηθοποιοί μπαίνουν στη νέα εποχή
Το Netflix δεν είχε σκοπό να αφήσει στην ησυχία του τον κόσμο του «πάνω κάτω»
«Οι επαναλήψεις δείξανε ότι ο κόσμος αυτή τη δουλειά την ήθελε»
Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνέχειας - Το ζήτημα του προϋπολογισμού
Για το φινάλε της σειράς και για την προσωπική της ζωή μίλησε η 28χρονη ηθοποιός
Τι υποστήριξε ο εγγονός του JFK
Η ομάδα του εστιατορίου επιστρέφει για μια τελευταία βάρδια χωρίς τον Κάρμι
Τι είπε για το ντεμπούτο του γιου του στην υποκριτική
Η ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη
«Είμαστε οικογένεια πια, είμαστε σόι κανονικό»
Με στόχο την προώθηση της οικολογικής συνείδησης
Βασίζεται στο ομώνυμο μπεστ σέλερ της Μαρίσα Στάπλεϊ - Πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου
Η επετειακή συλλεκτική έκδοση θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2026 - Τι περιλαμβάνει
Η νέα ντετεκτιβική εκδοχή του ανθρώπου-αράχνη με τον Νίκολας Κέιτζ εκτοξεύεται στην κορυφή - Ενθουσιώδεις κριτικές
Η νέα υπερηρωική σειρά δεν έχει καμία σχέση με καμία από τις υπόλοιπες — και ο χαρισματικός Νίκολας Κέιτζ το απολαμβάνει
Η Άσλεϊ Παρκ δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο TikTok ένα βίντεο
Ο Ουαλός ηθοποιός έφυγε ξαφνικά από τη ζωή - Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.