- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
The Studio: Η νέα τηλεοπτική σειρά του AppleTV+ με καστ αστέρων
Με την υπογραφή του Σέθ Ρόγκεν και συμμετοχές των Ζόι Κράβιτς, Σαρλίζ Θερόν, Μάρτιν Σκορσέζε
Στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ του «The Studio» - Η νέα τηλεοπτική σειρά έρχεται στο AppleTV+ από τον Σεθ Ρόγκεν με λαμπερό καστ.
Μία τηλεοπτική σειρά στα παρασκήνια της βιομηχανίας του θεάματος ετοιμάζεται να μας προσφέρει το AppleTV+, και το υπέρλαμπρο καστ έχει κάνει ήδη μεγάλη εντύπωση.
Με την υπογραφή του Σεθ Ρόγκεν και του Έβαν Γκόλντμεργκ, η τηλεοπτική σειρά «The Studio» ακολουθεί έναν φιλόδοξο μα προβληματισμένο μεγαλοπαραγωγό του Χόλιγουντ, ο οποίος βλέπει την απληστία, τον κυνισμό και τη γραφειοκρατεία της βιομηχανίας να δηλητηριάζουν τα όνειρά του.
«Ξεκίνησα αυτή τη δουλειά γιατί λατρεύω τις ταινίες», αναπολεί ο χαρακτήρας του Ρόγκεν στο τρέιλερ. «Όμως τώρα, φοβάμαι πως η δουλειά μου είναι να τις καταστρέφω», συνεχίζει.
Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο πρωταγωνιστής συναντά μία παρέλαση από σταρ, οι οποίοι κάνουν σύντομες εμφανίσεις στη σειρά ενσαρκώνοντας τους εαυτούς τους: Στο τρέιλερ βλέπουμε μεταξύ άλλων τους Ζόι Κράβιτς, Σαρλίζ Θερόν, Ζακ Έφρον, Άνθονι Μάκι και Μάρτιν Σκορσέζε.
Ο Σεθ Ρόγκεν στο AppleTV+ με τη σειρά «The Studio»
Η δημιουργική ομάδα των Σεθ Ρόγκεν και Έβαν Γκόλντμπεργκ έχει ανελιχθεί σε μία από τις πιο δυνατές παρουσίες στο σύγχρονο Χόλιγουντ.
Με αγάπη για την ποπ κουλτούρα και εκκεντρικό χιούμορ, οι δύο δημιουργοί έχουν προσφέρει μερικά από τα πιο επιτυχημένα projects των τελευταίων ετών, μεταξύ των οποίων τα «The Boys», «Invincible» και «Teenage Mutant Ninja Turtles».
Ο Ρόγκεν έκανε το ντεμπούτο του συμμετέχοντας ως ηθοποιός σε φαρσοκομωδίες της δεκαετίας του 2000, πριν αναλάβει τον ρόλο του παραγωγού αλλά και του πρωταγωνιστή σε δράματα υψηλών προδιαγραφών, όπως τα «Steve Jobs» και «The Fablemans».
Κατά πάσα πιθανότητα, οι προσωπικές του εμπειρίες ως παραγωγός αποτέλεσαν έμπνευση για το σενάριο της επερχόμενης σειράς.
Το «The Studio» αναμένεται να έχει συνολικά 10 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2025.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θυμάται κανείς από τη δεκαετία του ’80 να υπήρξε φινάλε σε αυτό το ρομάντζο που το είπαμε «κινούμενα σχέδια»
Οι σειρές που πλησίασαν αλλά απέτυχαν και οι λόγοι
O ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο «The Gentlemen»
Τι θα δούμε στα 11 επεισόδια
Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο 6ος κύκλος της δημοφιλούς σειράς του Netflix
Μια συγκινητική, χαοτική και ξεκαρδιστική σειρά γύρω από τη φιλία και την οικογένεια
Oι ενεργοί λογαριασμοί φτάνουν τα πέντε εκατομμύρια
Η παραγωγή εξασφάλισε χρηματοδότηση από το ΕΚΚΟΜΕΔ
Ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix τον επόμενο μήνα
Η χιουμοριστική ανακοίνωση στο Instagram
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε τους λόγους που είπε «όχι» στο HBO
Αλλά του μεγαλώνει τον ρόλο στο «Dutton Ranch»
Το «A Child of My Own» εξετάζει την ιστορία της Eleonor Alejandra Marín Mendoza
Το follow-up του Σκοτσέζου δημιουργού μετά τη μεγάλη επιτυχία «Baby Reindeer» σε κάνει να στριφογυρνάς
Εκατομμύρια αναγνώστες περιμένουν το έκτο βιβλίο της σειράς «A Song of Ice and Fire»
Μια νεαρή, μόνη μητέρα με μια «ασυνήθιστη» οικογένεια ανοίγει λογαριασμό στο Only Fans και εμείς απολαμβάνουμε στις οθόνες μας μια απολαυστικά τρυφερή οικογενειακή dramedy
Έκτοτε απέσπασε δυο Όσκαρ
Το επιστημονικής φαντασίας σύμπαν του Ρίντλεϊ Σκοτ έρχεται στη μικρή οθόνη μέσω του Prime Video
Το reboot αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2027
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.