TV + Series

Τζένιφερ Άνιστον και Κόρτνεϊ Κοξ συναντήθηκαν με τον George Stephanopoulos

Τριάντα χρόνια μετά την «κλεμμένη» πίτσα στην πρώτη σεζόν από «Τα Φιλαράκια»

Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τζένιφερ Άνιστον και Κόρτνεϊ Κοξ συναντήθηκαν με τον George Stephanopoulos - Τριάντα χρόνια μετά την «κλεμμένη» πίτσα στην πρώτη σεζόν από «Τα Φιλαράκια»

Τζένιφερ Άνιστον και Κόρτνεϊ Κοξ συνάντησαν τον δημοσιογράφο και πρώην διευθυντή επικοινωνίας του Bill Clinton, George Stephanopoulos.

Ο Stephanopoulos παρουσίασε το περασμένο Σαββατοκύριακο το νέο του βιβλίο, που έχει τίτλο The Situation Room: The Inside Story of Presidents in Crisis, στο Λος Άντζελες.

Στην παρουσίαση του βιβλίου βρέθηκαν πολλοί φίλοι του, μεταξύ των οποίων και οι δύο πρωταγωνίστριες της σειράς «Τα Φιλαράκια», οι οποίες πόζαραν στον φακό με την σύζυγο του δημοσιογράφου και συνάδελφό τους Ali Wentworth.

Και οι δύο ηθοποιοί έχουν καλές σχέσεις με την οικογένεια του δημοσιογράφου, κυρίως λόγω της κοινής καταγωγής του με την Άνιστον αλλά και του διάσημου επεισοδίου της σειράς από την πρώτη σεζόν της σειράς, που προβλήθηκε τριάντα χρόνια πριν.

Το επεισόδιο, που έχει τίτλο The One with George Stephanopoulos, διαδραματίζεται μεταξύ άλλων στο διαμέρισμα της Μόνικα. Εκεί, η Μόνικα, η Φοίβη και η Ρέιτσελ παραλαμβάνουν κατά λάθος την πίτσα που είχε παραγγείλει ο Stephanopoulos, που μένει απέναντί τους και περνούν ένα μεγάλο μέρος της βραδιάς τους κατασκοπεύοντάς τον μέσα από το τζάμι του σπιτιού.