TV + Series

Με καρκίνο του μαστού η ηθοποιός του Baywatch, Νικόλ Έγκερτ

Τι αποκάλυψε πως φοβάται

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Με καρκίνο του μαστού η ηθοποιός του Baywatch, Νικόλ Έγκερτ

Νικόλ Έγκερτ: Με καρκίνο του μαστού η ηθοποιός του Baywatch - Τι αποκάλυψε πως φοβάται

Με καρκίνο του μαστού διαγνώστηκε η ηθοποιός του «Baywatch» και του «Charles in Charge» Νικόλ Έγκερτ. Την είδηση γνωστοποίησε η ίδια μέσα από το People, όπου αποκάλυψε πως διαγνώστηκε στις αρχές Δεκεμβρίου 2023 με καρκίνο του μαστού σταδίου 2.

Σύμφωνα με την ίδια, διαπίστωσε πως μέσα σε τρεις μήνες πήρε 11 κιλά και ένιωσε ένα «τρομερό πόνο» στο αριστερό της στήθος. Συγκεκριμένα, σημείωσε πως έπιασε ένα εξόγκωμα κατά τη διάρκεια μιας αυτοεξέτασης όταν και αποφάσισε να κλείσει ραντεβού με τον γιατρό της.

«Πραγματικά με φυροκοπούσε και με πονούσε», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Πήγα αμέσως στον γιατρό μου και μου είπε ότι έπρεπε να πάω αμέσως να το κοιτάξω. Αλλά το πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσα να κλείσω ραντεβού. Όλα ήταν κλεισμένα. Έτσι έπρεπε να περιμένω μέχρι το τέλος Νοεμβρίου για να το κάνω».

Μετά από μια μαστογραφία και τρεις βιοψίες, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η Έγκερτ είχε καρκίνο στον μαστό. «Αυτό το ταξίδι είναι δύσκολο για μένα. Προσπαθώ να παραμείνω θετική. Διαβάζω θετικά μηνύματα και αυτό με βοηθάει να το ξεπεράσω».

Όπως αποκάλυψε, σύντομα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου.

«Τον αισθάνομαι σίγουρα», λέει για τον όγκο στο στήθος της. «Είναι εκεί. Πρέπει να αφαιρεθεί. Οπότε το θέμα είναι αν πρέπει να κάνω θεραπεία πριν από την επέμβαση ή αν μπορούν να κάνουν την επέμβαση και μετά να κάνω τη θεραπεία».

«Με πιάνει πανικός και λέω, βγάλτε το από μέσα μου. Κάθεσαι εκεί και είναι μέσα σου και λες, κάθε δευτερόλεπτο που περνάει και είναι μέσα μου. Μεγαλώνει και είσαι σαν να θέλεις να το βγάλεις έξω».

Να θυμίσουμε πως και οι δύο γονείς της Έγκερτ πάλεψαν με τον καρκίνο στη ζωή τους - ο πατέρας της με τον καρκίνο του δέρματος και η μητέρα της με τον καρκίνο του παχέος εντέρου.

Η ίδια εξομολογήθηκε πως φοβάται ότι δεν θα είναι εκεί για τα παιδιά της, τις κόρες Κίγκαν, 12 ετών και Ντίλιν, 25 ετών.

«Η Ντίλιν είναι ενήλικη, αλλά έχω ένα 12χρονο παιδί στο σπίτι όπου είμαι η μόνη που το φροντίζει. Δεν έχω οικογένεια. Δεν έχω τίποτα. Με έκανε αμέσως να συνειδητοποιήσω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υποκύψω σε αυτό. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξεπεράσω. Είναι κάτι που πρέπει να νικήσω. Με χρειάζεται περισσότερο από οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Ο φόβος μου είναι καθημερινός. Είναι τόσο συγκλονιστικό και κάνω ό,τι μπορώ για να ξεφύγω.Το βράδυ όταν ξαπλώνω, πανικοβάλλομαι γιατί σκέφτομαι, λοιπόν, ποιος θα καλύψει όλους τους λογαριασμούς; Ποιος θα τα κάνει όλα αυτά;»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ