TV + Series

Ο Jackie Chan και ο Ralph Macchio θα συνεργαστούν στη νέα ταινία «Karate Kid»

Παγκόσμιο «κυνήγι» για τον ρόλο του πρωταγωνιστή

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Jackie Chan και ο Ralph Macchio θα συνεργαστούν στη νέα ταινία «Karate Kid»
Η νέα ταινία με τον Jackie Chan και τον Ralph Macchio θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 13 Δεκεμβρίου 2024 © ΕΡΑ / JEON HEON-KYUN, CAROLINE BREHMAN

Ο Jackie Chan και ο Ralph Macchio θα συνεργαστούν στη νέα ταινία «Karate Kid» - Ξεκίνησε παγκόσμια αναζήτηση casting για τον βασικό ρόλο 

Ο Jackie Chan και ο Ralph Macchio, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν σε ξεχωριστές ταινίες «Karate Kid» με διαφορά δεκαετιών, θα ενωθούν για μια ολοκαίνουργια ταινία που θα διαδραματίζεται στον κόσμο των πολεμικών τεχνών.

THE KARATE KID - Global Casting Search

Η νέα ταινία, από τη Sony Pictures, τον σκηνοθέτη Jonathan Entwistle και τον συγγραφέα Rob Lieber, θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 13 Δεκεμβρίου 2024 με την Karen Rosenfelt στη παραγωγή.

Οι λεπτομέρειες της πλοκής της νέας ταινίας κρατούνται κρυφές, αλλά ο Macchio θα επαναλάβει τον ρόλο του ως Daniel LaRusso, τον οποίο έπαιξε στην αρχική τριλογία ταινιών «Karate Kid» που ξεκίνησε το 1984 και επανήλθε με τη σειρά «Cobra Kai» του Netflix. Ο Jackie Chan θα επιστρέψει στον ρόλο του κυρίου Han, ενός μάστερ του κουνγκ φου βασισμένος στον Mr. Miyagi, ο οποίος ήταν προπονητής του Dre Parker (Jaden Smith) στο remake του 2010.

The Karate Kid: Daniel vs. Johnny Beach Fight (RALPH MACCHIO, WILLIAM ZABKA SCENE 4K ULTRA HD)

Ο Ralph Macchio συνεχίζει στο Cobra Kai και στην έκτη σεζόν

Ο Macchio θα συνεχίσει ως Daniel στο «Cobra Kai», το οποίο ανακοίνωσε την έκτη και τελευταία σεζόν του νωρίτερα φέτος. Η σειρά που δημιουργήθηκε από τους Josh Heald, Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg, λαμβάνει χώρα αρκετές δεκαετίες μετά τα γεγονότα των αρχικών ταινιών «Karate Kid», με επίκεντρο την διαμάχη τον ανταγωνισμό μεταξύ του μεσήλικα πλέον Daniel και του Johnny Lawrence (που υποδύεται ο William Zabka).

Cobra Kai Season 6 | SEASON 6 PROMO TRAILER | Netflix | cobra kai season 6 trailer

Δεν είναι σαφές πώς η πλοκή του «Cobra Kai» θα επηρεάσει τη νέα ταινία «Karate Kid».

Ανακοινώνοντας την είδηση σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube, ο Chan και ο Macchio ξεκίνησαν μια παγκόσμια αναζήτηση casting για ένα ολοκαίνουργιο νεαρό ηθοποιό που θα έχει το βασικό ρόλο στην ταινία, προσκαλώντας οποιονδήποτε ενδιαφέρετε να υποβάλουν αίτηση στο KarateKidCasting.com.

Από το 1984, το franchise «Karate Kid» έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα franchise πολεμικών τεχνών στο Χόλιγουντ, γεννώντας την υποψήφια για Emmy σειρά «Cobra Kai» και κερδίζοντας περισσότερα από 430 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ