TV + Series

Ανανέωσε για τέταρτη σεζόν το «Only Murders In The Building»

Οι Τσαρλς, Όλιβερ και Μέιμπελ θα επιστρέψουν μετά το «αιματηρό» φινάλε του τρίτου κύκλου

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανανέωσε για τέταρτη σεζόν το «Only Murders In The Building»

Only Murders In The Building: Ανανέωσε για τέταρτη σεζόν - Οι Τσαρλς, Όλιβερ και Μέιμπελ θα επιστρέψουν μετά το «αιματηρό» φινάλε του τρίτου κύκλου

Το Hulu ανανέωσε το "Only Murders in the Building" για τέταρτη σεζόν. Η είδηση έρχεται την ίδια ημέρα με την κυκλοφορία από το Hulu του φινάλε της 3ης σεζόν.

Η σειρά ακολουθεί τους Charles Haden-Savage (Steve Martin), Oliver Putnam (Martin Short) και Mabel Mora (Selena Gomez), τρεις γείτονες σε ένα σύμπλεγμα κατοικιών της Νέας Υόρκης που ονομάζεται Arconia, οι οποίοι συναντήθηκαν στην 1η σεζόν για να ηχογραφήσουν ένα podcast αληθινών εγκλημάτων σχετικά με τη δολοφονία του ένοικου Tim Kono (Julian Cihi).

Only Murders in the Building Season 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV

Στη 2η σεζόν βρέθηκαν να ερευνούν τη δολοφονία της Bunny Folger (Jayne Houdyshell), προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του Arconia.

Only Murders in the Building Season 2 | Trailer | Hulu

Στην 3η σεζόν, αναζητούν τον δολοφόνο του Ben Glenroy (Paul Rudd), ενός διάσημου ηθοποιού που πεθαίνει στην πρεμιέρα του ντεμπούτου του στο Broadway στο έργο του Oliver. Η Μέριλ Στριπ πρωταγωνιστεί στο ρόλο της συμπρωταγωνίστριας Λορέτα Ντέρκιν.

Only Murders in the Building | Season 3 Trailer | Hulu

Ο Steve Martin και ο John Hoffman είναι συνδημιουργοί του "Only Murders in the Building" και εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τους Short, Gomez, Dan Fogelman και Jess Rosenthal.

Το "Only Murders in the Building" είναι η πιο δημοφιλής πρωτότυπη κωμική σειρά του Hulu μέχρι σήμερα και η τρίτη σεζόν του είχε την πιο δημοφιλή ημέρα πρεμιέρας από κάθε πρωτότυπο σενάριο του Hulu το 2023 μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με την εβδομαδιαία κατάταξη streaming της Nielsen, η σειρά ήταν ο Νο. 9 τίτλος με τις περισσότερες προβολές της εβδομάδας κατά την έναρξη της 3ης σεζόν και η Νο. 3 πρωτότυπη σειρά streaming. Παρέμεινε στην πρώτη εξάδα των πρωτότυπων σειρών streaming και τις επόμενες εβδομάδες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ