TV + Series

Τίτλοι τέλους για το Sex Education: Κυκλοφόρησε η τελευταία σεζόν στο Netflix

Ο Ότις, η Μέιβ και όλη η παρέα μάς αποχαιρετούν μέσα σε οκτώ επεισόδια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Oι δύο πρωταγωνιστές του Sex Education, Ότις και Έρικ
Oι δύο πρωταγωνιστές του Sex Education, Ότις και Έρικ © Facebook/Sex Education

Sex Education: Κυκλοφόρησε η τέταρτη και τελευταία σεζόν στο Netflix

«Ανέβηκε» στην πλατφόρμα του Netflix η τέταρτη και τελευταίας σεζόν της αγαπημένης σειράς «Sex Education».

Ο Ότις, η Μέιβ και όλη η παρέα μάς αποχαιρετούν μέσα σε οκτώ επεισόδια, με τα τρία τελευταία να είναι μεγαλύτερα σε διάρκεια (66, 60 και 85 λεπτά αντίστοιχα).

Οι αγαπημένοι μας ήρωες αποφοίτησαν πλέον από το σχολείο και βρίσκονται στο πανεπιστήμιο ή στο κολέγιο, όπου καλούνται να τα βγάλουν πέρα υπό νέες συνθήκες.

Νέοι χαρακτηρές θα προκαλέσουν αναταράξεις. Ωστόσο, κάποιοι από τους παλιούς δεν θα επιστρέψουν: ανάμεσα τους είναι οι Tanya Reynolds και Patricia Alison που παίζουν τις Lily και Ola αντίστοιχα, η Simone Ashley που έπαιζε την Olivia καθώς και η Rakhee Thakrar, που έπαιζε την καθηγήτρια Emily Sands

Αυτοί που επιστρέφουν είναι ο Otis του Asa Butterfield, ο Eric του Ncuti Gatwa, η Maeve της Emma Mackey, η... μαμά Gillian Anderson, καθώς και οι Aimee-Lou Wood, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie και Samantha Spiro.

Η επίσημη πλοκή της 4ης σεζόν αναφέρει τα εξής: «Μετά το κλείσιμο του Moordale Secondary, ο Otis και ο Eric βρίσκονται πλέον στο Cavendish Sixth Form College. Ο Otis είναι πολύ νευρικός για τη δημιουργία της νέας του "κλινικής", ενώ ο Eric προσεύχεται να μην γίνουν ξανά οι losers του πανεπιστημίου.

Οι μαθητές του Moordale νόμιζαν ότι ήταν προοδευτικοί, αλλά αυτό το νέο κολέγιο είναι σε άλλο επίπεδο. Στις ΗΠΑ, η Maeve ζει το όνειρό της στο διάσημο Πανεπιστήμιο Wallace, διδάσκεται από τον συγγραφέα Thomas Molloy. Ο Otis την κυνηγάει, ενώ προσαρμόζεται στο να μην είναι μόνος στο σπίτι ή ο μόνος ψυχολόγος στην πανεπιστημιούπολη».

Το τελικό τρέιλερ

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το τελικό trailer της σειράς και παράλληλα αναφέρει στη λεζάντα του τα εξής: «Πάμε για την κλιμάκωση. Η σεζόν 4 της σειράς "Σεξουαλική Αγωγή" είναι διαθέσιμη τώρα. Με τη Μέιβ στην Αμερική και το Μούρντεϊλ κλειστό, ο Ότις πρέπει να βρει τα πατήματά του στο απελευθερωμένο Κολέγιο Κάβεντις. Όμως εκεί δεν είναι ο μόνος σεξοθεραπευτής».

Σεξουαλική Αγωγή: Σεζόν 4 | Τελικό τρέιλερ | Netflix

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ