TV + Series

«Loki»: Βγήκε το τρέιλερ για τον 2ο κύκλο και «έσπασε» ρεκόρ προβολών

H δεύτερη σεζόν κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Όλα έτοιμα για τη δεύτερη σεζόν του «Loki»
© Facebook/Loki

«Loki»: 80 εκατομμύρια views για το τρέιλερ της 2ης σεζόν της σειράς

Φρενίτιδα στους θαυμαστές προκάλεσε το πρώτο τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν της σειράς «Loki» του Disney+, το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγα 24ωρα.

Σύμφωνα με το Deadline, το βίντεο κατέγραψε ρεκόρ με 80 εκατομμύρια προβολές σε όλες τις πλατφόρμες που προβλήθηκε. Έτσι, έγινε το τρέιλερ με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα όλων των εποχών στη διάσημη πλατφόρμα streaming.

Marvel Studios’ Loki Season 2 | Official Trailer | Disney+

Σημειώνεται ότι η πρώτη σεζόν του «Loki» παραμένει η πιο δημοφιλής σειρά της Marvel στο Disney+, ενώ ήταν υποψήφια για έξι βραβεία Emmy μετά το ντεμπούτο της το 2021.

Λάβετε θέσεις για τη δεύτερη σεζόν!

Ο Τομ Χίντλστον (Tom Hiddleston) επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό του ρόλο ως ο θεός της σκανδαλιάς στην επιτυχημένη σειρά και υπόσχεται νέες περιπέτειες. Μαζί του είναι ο Όουεν Γουίλσον (Owen Wilson) στον ρόλο του Mobius M. Mobius και οι Γιουτζίν Κορδέρο (Eugene Cordero), Γκούγκου Μπάθα-Ρο (Gugu Mbatha-Raw) και Ραφαέλ Κασάλ (Rafael Casal).

Επίσης, στο καστ των νέων επεισοδίων προστίθενται ο βραβεμένος με Όσκαρ για την ταινία «Everything Everywhere All At Once» Τζόναθαν Κι Κουάν (Ke Huy Quan) στο ρόλο του «αρχειοθέτη» της «Time Variance Authority» και η ηθοποιός του «Game of Thrones», Κέιτ Ντίκι (Kate Dickie).

Η δεύτερη σεζόν του «Loki» θα αποτελείται από έξι επεισόδια, σε σενάριο του Έρικ Μάρτιν (Eric Martin) και σκηνοθεσία των Τζάστιν Μπένσον (Justin Benson) και Άαρον Μούρχεντ (Aaron Moorhead).

Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ