TV + Series

Ένα νέο πρόσωπο «εισβάλλει» στον δεύτερο κύκλο του Maestro

Τι αποκάλυψε η ίδια

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
δύο άνδρες

Maestro: Η Λένα Παπαληγούρα «εισβάλλει» στον δεύτερο κύκλο της σειράς - Τι αποκάλυψε η ίδια

Ο δεύτερος κύκλος της τηλεοπτικής επιτυχίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Maestro», πλησιάζει με τους απανταχού φαν της σειράς να τον περιμένουν με ανυπομονησία.

Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τους υπόλοιπους ηθοποιούς να μοιράζονται στιγμές backstage με τους followers τους στα social media.

Μεγάλη είναι η προσμονή των θεατών και για τους νέους ηθοποιούς που θα προστεθούν στο καστ και θα αναλάβουν ρόλους, οι οποίοι θα συμβάλλουν σημαντικά στην πλοκή.

Το νέο πρόσωπο στο Maestro

Μία από αυτές τις ηθοποιούς είναι και η Λένα Παπαληγούρα, όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΤΥΠΟΣ TV.

Ειδικότερα, η κα Παπαληγούρα αποκάλυψε ότι θα κάνει μία guest εμφάνιση στο «Maestro», όπου θα υποδυθεί την αδελφή του Αντίνοου Αλμπάνη.

Ένα νέο πρόσωπο «εισβάλλει» στον δεύτερο κύκλο του Maestro

«Με πήρε ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που τον θαυμάζω και τον εκτιμώ τρομερά. Χαίρομαι που αυτή η σειρά έχει ταξιδέψει στο Netflix.

»Νιώθω υπερήφανη που η δουλειά του Χριστόφορου είναι σε αυτή την πλατφόρμα. Θα κάνω λοιπόν ένα μικρό guest, είπα αμέσως το "ναι"», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ