TV + Series

Πέθανε ο ηθοποιός του Breaking Bad, Mike Batayeh

Σε ηλικία μόλις 52 ετών

Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Mike Batayeh: Νεκρός στον ύπνο του ο ηθοποιός - Η συμμετοχή στο Breaking Bad και το «αντίο» της αδελφής του

Ο Mike Batayeh πέθανε σε ηλικία 52 ετών. Ο ηθοποιός, γνωστός από τη συμμετοχή του στο «Breaking Bad», έφυγε από τη ζωή στον ύπνο του, μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη την 1η Ιουνίου. 

Ο Mike Batayeh υποδύθηκε τον διευθυντή στο πλυντήριο του Gustavo στο «Breaking Bad». Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή την Παρασκευή. Η αδερφή του, Νταϊάν, είπε ότι ο θάνατός του ήταν πολύ ξαφνικός, καθώς δεν είχε ιστορικό καρδιακών προβλημάτων. «Θα λείψει πολύ σε όσους τον αγάπησαν. Θα μας λείψει και η σπουδαία του ικανότητα να χαρίζει γέλιο και χαρά σε τόσους πολλούς», είπε για τον ηθοποιό. 

Mike Batayeh: Η συμμετοχή στο Breaking Bad

Ο Mike Batayeh εμφανίστηκε σε 3 επεισόδια από το 2011 έως το 2012 στη βραβευμένη επιτυχία AMC, «Breaking Bad», όπου και υποδύθηκε τον Dennis Markowski, διευθυντή του πλυντηρίου Lavandería Brillante. Το πλυντήριο, που ανήκει στον Gustavo Fring, χρησίμευε ως κάλυψη για το εργαστήριο ναρκωτικών όπου ο Walter White, που υποδύθηκε ο Bryan Cranston και ο Jesse Pinkman, που ερμήνευσε ο Aaron Paul έβγαζαν τόνους προϊόντων.

Εκτός από τη συμμετοχή του στο «Breaking Bad», ο Mike Batayeh ήταν ένας επιτυχημένος κωμικός και είχε εμφανιστεί στα «The Bernie Mac Show», «Boy Meets World» και «CSI: Miami».