TV + Series

«Άρωμα» Χόλιγουντ στην Ύδρα: Πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της σειράς για τον Λέοναρντ Κοέν

Ποιοι παίζουν στη βιογραφική τηλεοπτική σειρά

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Άλεξ Γουλφ υποδύεται τον Λέοναρντ Κοεν στη σειρά «So long, Marianne»
O Άλεξ Γουλφ υποδύεται τον Λέοναρντ Κοέν στη σειρά «So long, Marianne» © ΝDP

Λέοναρντ Κοέν: Η Ύδρα, ο τόπος όπου γνωρίστηκε ο τραγουδιστής με τη Μαριάν Ιλέν, φιλοξενεί τα γυρίσματα της νέας βιογραφικής σειράς

Σε εξέλιξη βρίσκονται στην Ύδρα τα γυρίσματα της σειράς «So Long, Marianne», η οποία θα αφηγείται τον μεγάλο έρωτα του τραγουδιστή Λέοναρντ Κοέν με τη μούσα του Μαριάν Ιλέν.

Όπως φαίνεται από φωτογραφίες του πρακτορείου NDP, τα γυρίσματα είναι ήδη σε εξέλιξη (από τα τέλη Μαρτίου, κατά κάποιες πληροφορίες) στην αρχοντική Ύδρα, όπου ο Καναδός τραγουδιστής συνάντησε για πρώτη φορά τον έρωτά του τη δεκαετία του 1960 και έζησαν μια θυελλώδη σχέση. Από εκεί, εξάλλου, εμπνεύστηκε και το ομώνυμο με τη σειρά τραγούδι του.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο κατέχει ο Άλεξ Γούλφ (παίζει στην επερχόμενη ταινία «Oppenheimer» του Κρίστοφερ Νόλαν), ενώ την Μαριάν Ιλέν θα ενσαρκώσει η Thea Sofie Loch Næss («The Last Kingdom», «Delete Me»).

H Thea Sofie Loch Næss
H Thea Sofie Loch Næss © NDP PHOTO

Το καστ συμπληρώνει η Anna Torv («The Newsreader», «The Last of Us») ως Charmian Clift και ο Νόα Τέιλορ («Preacher», «Peaky Blinders») ως George Johnston.

Η Άννα Τορβ
Η Άννα Τορβ © NDP PHOTO

Στην πραγματική ζωή, ο Κοέν και η Ιλέν είχαν γνωρίσει στην Ύδρα τους Johnston και Clift, που ήταν παντρεμένοι. Μαζί με μια μποέμ ομάδα συγγραφέων, καλλιτεχνών και ποιητών, οι τέσσερίς τους εξερεύνησαν που εξερευνούσαν έναν νέο κόσμο ελεύθερου έρωτα, ναρκωτικών και καλλιτεχνικής ελευθερίας, βιώνοντας παράλληλα τις αντιζηλίες που συνόδευαν την έντονη ζωή τους.

Η σειρά είναι μια συμπαραγωγή μεταξύ του νορβηγικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα NRK και του καναδικού Crave.

«Άρωμα» Χόλιγουντ στην Ύδρα: Πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της σειράς για τον Λέοναρντ Κοέν

Πέρα από τα γυρίσματα στην Ύδρα, η σειρά θα γυριστεί και στην πατρίδα της Ιλέν, τη Νορβηγία, καθώς και στη γενέτειρα του Κοέν, το Μόντρεαλ του Καναδά.

Στην περιγραφή του «So Long, Marianne», η σειρά χαρακτηρίζεται ως μια «οικεία ιστορία δύο, μοναχικών ανθρώπων που ερωτεύονται, σε μια περίοδο της ζωής τους που προσπαθούν να καταλάβουν ποιοι είναι και ποια είναι η θέση τους στον κόσμο, ενώ ο ένας γίνεται ένας από τους πιο διάσημους τραγουδιστές όλων των εποχών».

«Άρωμα» Χόλιγουντ στην Ύδρα: Πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της σειράς για τον Λέοναρντ Κοέν

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ