TV + Series

Στα 10 δημοφιλέστερα του Netflix το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Νέα μεγάλη επιτυχία για την πρώτη ελληνική σειρά που προβάλλεται στη streaming πλατφόρμα

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Maestro»: Στη δεκάδα με τα δημοφιλέστερα Netflix η τηλεοπτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη - Θετικές κριτικές στα social media.
Το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ξεκίνησε το διεθνές ταξίδι του μέσα από την πλατφόρμα του Netflix © Twitter

«Maestro»: Στη δεκάδα με τα δημοφιλέστερα Netflix η τηλεοπτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη - Θετικές κριτικές στα social media.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στην Ελλάδα, το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ξεκίνησε το διεθνές ταξίδι του από την Παρασκευή 17 Μαρτίου και πλέον είναι παγκόσμια διαθέσιμο μέσω της streaming πλατφόρμας του Netflix.

Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με την ονομασία «Maestro in Blue», έχει ήδη κερδίσει τους συνδρομητές, αφού μόλις τρεις ημέρες μετά την ένταξή της στην πλατφόρμα κατάφερε να πλασαριστεί την κορυφαία δεκάδα των δημοφιλέστερων τηλεοπτικών σειρών.

Συγκεκριμένα, εξασφάλισε την όγδοη θέση στη λίστα του Netflix, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Flixpatrol, της ιστοσελίδας που παρέχει κατατάξεις και στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε δημοφιλείς πλατφόρμες streaming, όπως είναι το Netflix, το Amazon Prime Video και το Disney+.

Επίσης, το «Maestro in Blue» έχει αποσπάσει πολλά θετικά σχόλια. Οι χρήστες στο Twitter αποθεώνουν την πλοκή και το σενάριό του, τις ερμηνείες των ηθοποιών, αλλά και το τραγούδι της Χαρούλας Αλεξίου, «Προσευχή».

«Maestro»: Στη δεκάδα με τα δημοφιλέστερα Netflix η τηλεοπτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη - Θετικές κριτικές στα social media.

«Ωραίος τρόπος για να συνδυάσετε μουσική με ψυχές γεμάτες έντονα συναισθήματα που περιβάλλονται από την απεραντοσύνη της θάλασσας», σημειώνει ένα tweet στο hashtag #maestroinblue.

«Το #MaestroInBlue είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχω δει», υπογραμμίζει κάποιος άλλος. Είναι ένας ανεμοστρόβιλος συναισθημάτων.. δράμα, αγάπη, πόνος, αγωνία, κοινωνική πίεση, τα έχει όλα. Με πήγε σε ένα απομακρυσμένο ελληνικό νησί και με παρέσυρε με τη μουσική και τη μελαγχολία του. Τόσο ωραία γραφή και αφήγηση. Μπράβο!».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ