TV + Series

Κάρι και Έινταν ξανά μαζί - Η ανάρτηση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ που ενθουσίασε τους fans

Τι δήλωσε η ίδια για την επιστροφή του

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
satc-sjp-john-corbett-867x570

Κάρι και Έινταν ξανά μαζί - Η ανάρτηση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ που ενθουσίασε τους fans - Τι δήλωσε η ίδια για την επιστροφή του 

Μία απροσδόκητη εξέλιξη επιφύλαξε για τους θαυμαστές του ο νέος κύκλος του «And Just Like That» τα γυρίσματα του οποίου έχουν ξεκινήσει φέρνοντας τη μεγάλη επιστροφή του «Έινταν».

«Είναι τόσο ωραία. Τόση χαρά», σχολίασε η 57χρονη ηθοποιός στα εγκαίνια της μπουτίκ της SJP Collection, της δημοφιλούς σειράς παπουτσιών της, στη Νέα Υόρκη. «[Ο Τζον] φέρνει πολλή χαρά. Είναι ένα είδος υπερφυσικά χαρούμενου ανθρώπου και τόσο ενθουσιασμένος που επιστρέφει».

«Δεν μπορώ να πω τίποτα, εκτός από το ότι είναι πραγματικά υπέροχο να βρίσκομαι ξανά στην παρέα του και να έχω μια ιστορία που είναι εξίσου χαρούμενη και διασκεδαστική και οικεία, αλλά και νέα, επειδή έχουν περάσει 10, 15 χρόνια».

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε φωτογραφίες από τα γυρίσματα που δείχνουν να φιλάει τον Τζον Κόρμπετ με φόντο τη Νέα Υόρκη.

Θαυμαστές και φίλοι της ηθοποιού έσπευσαν να σχολιάσουν, με την Γκουίνεθ Πάλτροου να γράφει: «Αποκλείεται», τη Λένα Γουέιτ: «Σας παρακαλώ μην παίζετε με τα συναισθήματά μας» και τον Άντι Κοέν να προσθέτει: «Έχω φρικάρει».

«Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα» σχολίασε ο επίσημος λογαριασμός του HBO στο Instagram.

Κατά τη διάρκεια της αγαπημένης σειράς «Sex and the City» που προβλήθηκε για έξι σεζόν από το 1998 έως το 2004, ο Έινταν και η Κάρι ήταν ζευγάρι μέχρι την τέταρτη σεζόν που η ηρωίδα ήταν ξανά με τον κύριο Μπιγκ, τον οποίο υποδύθηκε ο Κρις Νορθ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ