TV + Series

And Just Like That: Η μεγάλη επιστροφή του «Έινταν» που κρατά την «Κάρι» από το χέρι

H ανάρτηση στο instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
satc-sjp-john-corbett-867x570

And Just Like That: Ο Έινταν επιστρέφει πιασμένος χέρι χέρι με την Κάρι 

Τα γυρίσματα για τη 2η σεζόν του «And Just Like That» έχουν ξεκινήσει και μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram έγινε η επιβεβαίωση της επιστροφής του Έινταν (Τζον Κορμπέτ). 

Ο λογαριασμός μοιράστηκε μια σειρά από στιγμιότυπα που απεικονίζουν τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και τον Τζον Κορμπέτ - να κρατιούνται χέρι - χέρι στους δρόμους της Νέας Υόρκης. «Σςςς. Μην το πείτε σε κανέναν», γράφει η λεζάντα.

Το HBO Max στις 21 Αυγούστου επιβαιβέωσε ότι η επερχόμενη σεζόν του spin-off του Sex and the City αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον επόμενο χρόνο. Παρόλο που δεν έχουν γίνει αποκαλύψεις για το τι μας επιφυλλάσει η νέα σεζόν, γνωρίζουμε ότι ο δημοφιλής χαρακτήρας της σειράς είναι πια χήρα, αφού στο πρώτο επεισόδιο της περασμένης σεζόν είδαμε τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου «Mr Big» μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.
 
O Έινταν ήταν η on-and-off σχέση - κι αργότερα αρραβωνιαστικός- της Κάρι στην 3η και 4η σεζόν του «Sex and the City». Το ζευγάρι χώρισε την πρώτη φορά μετά την ομολογία της Κάρι ότι τον απάτησε με τον - μελλοντικό σύζυγό της- Mr Big και τη δεύτερη όταν αρνήθηκε να προχωρήσει σε γάμο μαζί του μετά την πρόταση που της έκανε γιατί δεν μπορούσε να δεσμευτεί.

Ο Κορμπέτ εμφανίστηκε ως Έινταν και την ταινία «Sex And The City 2», όταν η Κάρι και οι φίλες, ταξίδεψαν στο Αμπου Ντάμπι και έπεσε τυχαία πάνω του. 


Όσον αφορά την επιστροφή της Κιμ Κατράλ στον ρόλο της Σαμάνθα αυτό δεν πρόκειται να γίνει δεδομένου ότι πριν από λίγους μήνες η Πάρκερ είχε εξομολογηθεί πως ποτέ δεν έγινε πρόταση να συμμετάσχει στο And Just Like That. Η Κιμ Κατράλ, που είχε πρωταγωνιστήσει και στις έξι σεζόν της σειράς του HBO, όπως και στις δύο ταινίες, έχει συγκρουστεί δημόσια στο παρελθόν με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, με τις δύο γυναίκες να ανταλλάζουν σκληρές κουβέντες στα social media. Τα περασμένα χρόνια η «Σαμάνθα» είχε ξεκαθαρίσει επανειλημμένα ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου να επιστρέψει στον ρόλο που την καθιέρωσε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ