TV + Series

«And Just Like That» Eπιστρέφει η Σαμάνθα την δεύτερη σεζόν;

Τι είπε ο σεναριογράφος της σειράς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το And Just Like That και η Carrie επιστρέφουν με δεύτερη σεζόν

And Just Like That: Ερωτηματικό η συμμετοχή της τηλεοπτικής Σαμάνθα Τζόουνς.

«Έχει χυθεί αρκετό μελάνι» από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το «Αnd Just Like That», το φιλόδοξο reboot του «Sex And the City» από το HBO Max και έγινε γνωστό (όπως εξάλλου αναμενόταν) για την συμμετοχή της Σαμάνθα (Κιμ Κατράλ). 

Στον πρώτο κύκλο της σειράς, η απουσία της Κατράλ αιτιολογείται σε μια υποπλοκή εκτός οθόνης όπου η τηλεοπτική Σαμάνθα δεν μιλά πλέον στις φίλες της Κάρι, Μιράντα και Σάρλοτ, αφότου μετακόμισε στο Λονδίνο.

Ωστόσο σε συνέντευξή του στο Variety, ο Mάικλ Πάτρικ Κίνγκ απάντησε καταφατικά την ερώτηση «αν η Σαμάνθα θα συνεχίσει να στέλνει μηνύματα και στη 2η σεζόν». Ωστόσο δεν διευκρίνισε αν αυτό σήμαινε μια εμφάνιση από την ίδια την Κατράλ.

Η Κιμ Κατράλ, που είχε πρωταγωνιστήσει και στις έξι σεζόν της σειράς του HBO, όπως και στις δύο ταινίες, έχει συγκρουστεί δημόσια στο παρελθόν με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, με τις δύο γυναίκες να ανταλλάζουν σκληρές κουβέντες στα social media. Τα περασμένα χρόνια η «Σαμάνθα» είχε ξεκαθαρίσει επανειλημμένα ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου να επιστρέψει στον ρόλο που την καθιέρωσε.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, στο πλαίσιο του Variety's Showrunners Sitdown, ο Κινγκ δήλωσε ότι το «And Just Like That» θα ξεκινήσει την παραγωγή τον Οκτώβριο, με στόχο να προβληθεί στο HBO Max το καλοκαίρι του 2023. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ