TV + Series

Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές από τις αγαπημένες μας παιδικές-εφηβικές σειρές;

Ατρόμητοι, Chiquititas, Ανυπότακτες καρδιές, Floricienta και Patty ήταν και θα είναι στην καρδιά και το μυαλό μας. Αμήν

marianna_manolopoyloy_.jpg
Μαριάννα Μανωλοπούλου
60’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Patty, Ανυπότακτες καρδιές και Floricienta
© IMDB

Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές των παιδικών σειρών Chiquititas, Ατρόμητοι, Ανυπότακτες καρδιές, Floricienta και Patty 

«Άλλαξε επιτέλους όνειρα και άκου τώρα τι σου λέει η καρδιά, κάνε μια ευχή μια καινούργια αρχή» ήταν μερικοί μόνο από τους στίχους του τίτλου αρχής του δεύτερου κύκλου των «Ανυπότακτων καρδιών» που έχουν χαραχθεί στη μνήμη των fan των Rebelde way ή Erreway(κάποιοι από εμάς τους σιγοτραγουδάμε ακόμη). Ποιος δεν νοσταλγεί πάλι το love story Floricienta-Federico; Αν δεν τους θυμάσαι «Κάποιος θα έχει πρόβλημα» που θα έλεγε και η αγαπημένη μου Delphina. Ποιος δεν έχει ζητωκραυγάσει με την μεγάλη νίκη του Ταρούσα στους «Ατρόμητους» που προβλήθηκε στην ΕΤ1 το 2000 χοροπηδώντας στον καναπέ της γιαγιάς του, ποιος δεν έχει κλάψει με την σκηνή τέλους των Chiquititas και ποιος δεν έχει χορέψει με το «Gasolina» των Las Divinas στη σειρά Patty, την πιο όμορφη ιστορία;

Οι αργεντίνικες σειρές που σημάδεψαν τα μεσημέρια μας μετά το σχολείο είχαν δυνατές φιλίες, έρωτες, ατακάρες και στιγμές που έμειναν αξέχαστες στην μνήμη των παιδιών της δεκαετίας του ’90. Ήταν το απόλυτο must για κάθε «τίμιο» έφηβο-και όχι μόνο-, αποτελούσαν την πιο hot συζήτηση στα διαλλείματα και την μεγαλύτερη μανία (μιας και ανταλλάζαμε αυτοκόλλητα για τα άλμπουμ μας, αλλά και dvd –τα οποία πωλούνται αδρά μεταχειρισμένα μέχρι σήμερα στους μεγαλύτερους συλλέκτες-). Το twitter, το youtube και οι ανυπότακτες καρδιές μας τους αναζητούν ακόμη. Οπότε αν έχεις κι εσύ την περιέργεια να δεις πώς είναι σήμερα οι αγαπημένοι σου πρωταγωνιστές, τους βρήκαμε και σου τους παρουσιάζουμε.

Ατρόμητοι

Ταρούσα ή Brian Caruso

Ξεχώριζε πάντα για τις ατάκες του, ο Ταρούσα(Γκαμούσα ήταν το πραγματικό όνομα που άλλαξε για προφανείς λόγους)με το 9 στην πλάτη που η φωνή του έχει χαραχθεί στη μνήμη μας, σήμερα είναι 34 ετών, ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης. Πολλοί λένε ακόμη ότι ο ρόλος του ενσάρκωνε τον μικρό Λιονέλ Μέσι, φήμη που ο ίδιος διέψευσε. Η αγάπη του φυσικά για το ποδόσφαιρο δεν έχει σταματήσει μέχρι σήμερα αφού πρόσφατα βγήκε στους δρόμους να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τη μεγάλη νίκη της χώρας του ενώ στο παρελθόν πόσταρε ακόμη και φωτογραφίες για τον θάνατο του αγαπημένου του Diego Marantona που είχαν φωτογραφηθεί μαζί όταν ήταν μικρός για την σειρά. Ο ίδιος ανά τακτά χρονικά διαστήματα ποστάρει ακόμη φωτογραφίες από στιγμές της αγαπημένης σειράς. Ο Brian δεν ξεχνά τους Cebollitas και εμείς το «Είμαστε εμείς είμαστε εμείς είμαστε οι πρώτοι, είμαστε αδέρφια, είμαστε πάντα μια αγκαλιά όλε ολά, είμαστε Ατρόμητοι και η φιλία θέλουμε πάντα να νικά».

Ανυπότακτες καρδιές

Mia ή Luisana Lopilato

Δεν ξεχνάει ποτέ κανείς φυσικά και την Mia, το ταμπεραμέντο, το style, την ομορφιά της, το σύνθημα με τις κολλητές αλλά και τον sexy χορό στο πρώτο επεισόδιο της σειράς. Η κόρη του Franco Colucci, η πιο δημοφιλής και όμορφη teenager στο “Elite Way School” που ερωτεύτηκε παράφορα τον "μεξικανό πίθηκο" όπως τον αποκαλούσε, Manuel είχε γίνει idole για πολλά έφηβα κορίτσια. Αφού τελείωσαν οι Ανυπότακτες καρδιές, το 2004 στην ταινία "Erreway: 4 caminos" η παραγωγή "πέθανε" την Μia αφότου γέννησε την κόρη της, διότι ήθελε να ακολουθήσει σόλο καριέρα στην πραγματική της ζωή. Η Luisana Lopilato, σήμερα είναι 34 ετών, παντρεμμένη με τον τραγουδιστή Michael Buble(έχει παίξει και σε 3 videoclip του), έχουν τέσσερα παιδιά-ο Noah σε ηλικία 3 ετών είχε διαγνωσθεί με καρκίνο- και συνεχίζει την ηθοποιία τόσο σε τηλεοπτικές σειρές, σινεμά, Netflix και θέατρο. Ασχολείται επίσης με τον χώρο της μόδας και του Instagram.

Extra: Το remake της ομώνυμης σειράς στο Netflix, Rebelde: «Ανυπότακτες Καρδιές» δεν θα φτάσει ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι τις αυθεντικές ανυπότακτες μας. Για να βάλουμε και μερικά πράγματα στην θέση τους δηλαδή... Ασούλ Γουαΐτα, Φράνκο Μασίνι και Σέρχιο Μάγιερ Μόρι sorry not sorry.

Μanuel ή Felipe Colombo

Ο Μανουέλ που μπήκε στο Elite Way για να εκδικηθεί για τη δολοφονία του πατέρα του, τον πατέρα της Μία – μέγα λάθος κολλητέ-, λάτρευε την ηλεκτρική κιθάρα, έγινε μέλος του περίφημου συγκροτήματος και συνέβαλε στο να ξεσκεπαστεί η «συμμορία»Το πρώτο ενάμιση έτος του Rebelde Way, ο Felipe ήταν πραγματικό ζευγάρι με την Luisana πέρα από την καθημερινή σειρά. Σήμερα, ο Felipe Colombo είναι 40 χρονών, ασχολείται ακόμη με το τραγούδι και την υποκριτική, είναι παντρεμένος με την ενδυματολόγο Cecilia Koronado και έχουν μια κόρη, την Αουρόρα, της οποίας νονά είναι η Camila Bordonaba. Διατηρεί ακόμη φιλικές σχέσεις με τον Benjamin, βρίσκονται συχνά και έχουν συνεργαστεί σε πολλές ακόμη σειρές.

Ρablo ή Benjamín Rojas 

Θυμάμαι την ιδιαίτερη φωνή του Pablo στο τραγούδι "Para cosas buenas”, στο “Bonita de más” αλλά και στο “Tiempo” σαν να ήταν χθες. O παθιασμένος έρωτας της Μαρίζα, ο γιος του δημάρχου του Buenos Aires, το crush της κολλητής μου ακόμη, ερχόταν σε ρήξη αρκετές φορές με τον πατέρα του διότι του απαγόρευε να συμμετέχει στο συγκρότημα. Σήμερα, ο 37χρονος Benjamin Rojas που είχε παίξει και στο Chiquititas αλλά και στην Floricienta είναι σε σχέση με την Martina Sánchez Acosta ενώ το 2018 απέκτησαν την κόρη τους Rita. Πρόσφατα βρισκόταν σε tour για την θεατρική παράσταση "Una Semana Nada Mas" ενώ συνεχίζει να τραγουδά καθημερινά με μεγάλη επιτυχία.

Marisa ή Camila Bordonaba

Η απόλυτη επαναστάτρια, παρορμητική και δυναμική. Η Μαρίζα Πία Σπιρίτο κόρη της διάσημης καλλιτέχνιδας Sonia Rey και του δάσκαλου της τέχνης Octavio/Martin Andrade ήταν αφορμή για τους περισσότερους από εμάς να εκφράζουμε περισσότερο την γνώμη μας, στο σχολείο, στην οικογένεια αλλά και στις φιλίες μας. Η περίπλοκη σχέση της με τον Pablo που ανέκαθεν φοβόταν να του δείξει τον έρωτα της -ευτυχώς, στο τέλος έγιναν ζευγάρι-, η ιδιαίτερη σχέση της με την Μia μιας και έγιναν θετές αδερφές στο δεύτερο κύκλο αλλά και ο αλτρουισμός της μας κρατούσαν συνέχεια σε αγωνία. Σήμερα, η Camila Bordonaba είναι 38 χρονών, απέχει από τα social media αλλά και από κάθε είδους παρόμοια δημοσιότητα. Το 2011 αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και έκανε τον γύρο της Αργεντινής επιλέγοντας έναν πιο boheme τρόπο ζωής.

Chiquititas

Jimena "Jime" Gómez ή Jimena Piccolo

Η Jimena δεν έχει αλλάξει και πολύ, είναι σήμερα 37 ετών, συνεχίζει να είναι ηθοποιός αλλά και παραγωγός. 

Αλέχο και Μανουέλ Μέντες Αγιάλα ή Facundo Arana

Ο Facundo Arana δεν έχει αλλάξει καθόλου από τότε που τον θυμόμαστε στην αγαπημένη παιδική σειρά. Σήμερα είναι 50 ετών, πατέρας τριών παιδιών, λατρεύει το σαξόφωνο, το surf, τις μοτοσικλέτες, τις καταδύσεις και γενικότερα τα extreme sports. Συνεχίζει την ηθοποιία ενώ είναι και συνθέτης.

Νάντια Κάσερες και Μαρία Φερνάντες ή Nadia Di Cello 

Η Nadia όπως θυμάστε είχε διπλό ρόλο στην τηλενουβέλα. Σήμερα είναι μητέρα δυο παιδιών, ηθοποιός, τραγουδίστρια και την ακολουθούν πάνω από 211 χιλ. ακόλουθοι στο Instagram της. 

Κόρτσο ή Diego Mesaglio

38 ετών, ηθοποιός και τραγουδιστής. Ο Diego παρά το ατύχημα που του κόστισε την όραση στο αριστερό του μάτι συνεχίζει μέχρι σήμερα να κάνει αυτό που αγαπά και να δηλώνει ερωτευμένος με την αγαπημένη του σύντροφο Maky Tineo.

Floricienta

Flor ή Florencia Bertotti

Πολύχρωμα σύνολα με φούστες και Converse που τα έκανε μόδα  στην τηλεοπτική σειρά που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2005 και ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2007.  Ωραία φωνή, χαρούμενη διάθεση και χαμόγελο που την ξεχώριζαν στις παιδικές μας αναμνήσεις. Η σύγχρονη Σταχτοπούτα που αντιμετώπισε αναρίθμητα προβλήματα και έγινε η νταντά του σπιτιού της οικογένειας Fritzenwalden, ερωτεύτηκε τον Federicco στον 1ο κύκλο και στον 2ο τον Μάξιμο- η ψυχή του Φεντερίκο είχε μεταφερθεί άλλωστε στον Μάξιμο-. Χαρήκαμε για το τέλος ναι, της άξιζε και με το παραπάνω και ο γάμος και τα τρίδυμα. Σήμερα η Florencia Bertotti είναι 39 ετών, έχει σχέση με τον Federico Amador, έχει ένα γιο από τον προηγούμενο γάμο της, διατηρεί το δικό της κατάστημα ρούχων για παιδιά και μητέρες ενώ έχει και κανάλι στο Youtube που παρουσιάζει στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της. Την ακολουθούν 1,9 εκ. άνθρωποι στο Instagram.  

Φεντερίκο ή Juan Gil Navarro

Ο Φεδερίκο Φριτζενβάλντεν ήταν άλλο ένα crush των έφηβων κοριτσιών. Σοβαρός και μετρημένος, "αρραβωνιάρης" της Ντελφίνα που δεν την ήθελε ποτέ.  Στο τέλος του πρώτου κύκλου σκοτώθηκε σε τροχαίο, προσπαθώντας να σώσει τη ζωή του Μάξιμο. Δικαιολογημένα είχε ζητήσει συγγνώμη από τους φαν του σε συνέντευξη του μετέπειτα... για το άδοξο τέλος του στη σειρά. Σήμερα ο Juan Gil Navarro είναι 49 ετών, συνεχίζει την υποκριτική, είναι σεναριογράφος, τηλεοπτικός παραγωγός και σκηνοθέτης. 

Ντελφίνα ή Isabel Macedo

Ντελφίνα ή Μαλάλα; Κάθε μέρα αναρωτιόμασταν κόρη ή μητέρα, ποια είναι η πιο κακιά; H Floricienta τους είχε δώσει το σωστό παρατσούκλι "μάγισσες" ενώ για την Delphi είχε το special "ίαινα". Η μνηστή του Fede, ενδιαφερόταν μόνο για την μεγάλη περιουσία του ενώ είχε σκοπό να κάνει δικό της μετά το θάνατο του, τον Μάξιμο και να του πάρει ολόκληρη την περιουσία. Συγγνώμη Ντελφινάκι αλλά σου άξιζε στο τέλος να μπεις στη φυλακή με την μάνα σου με το περουκίνι, τον Λορένσο (κρυφό της σύζυγο) αλλά και τον Μπονίγια (σύζυγο της Μαλάλας) για όλα τα κακά που έκανες στο κορίτσι μας. Σήμερα η Isabel Macedo έχει αλλάξει αρκετά εμφανισιακά, είναι 47 ετών, έχει δυο παιδιά και συνεχίζει την υποκριτική. 

Patty, η πιο όμορφη ιστορία

Patty ή Laura Esquivel

"Μοιάζει βουνό η ζωή όμως θα τα καταφέρεις / τ' άστρο που λάμπει σε καθοδηγεί στο κόσμο το φως του να φέρει" ήταν ένα από τα τραγούδια των "Las Populares". Η Πάτυ Κάστρο, γνωστή και ως Patito Feo με τις ξανθιές πλεξούδες και τα μεγάλα γυαλιά μπήκε στις οθόνες μας και μας έδειξε την ευαισθησία της και την χαρά. Eρωτευμένη με τον Ματίας-είχε και ένα σκύλο/λουκάνικο με το ίδιο όνομα- ήθελε να γίνει τραγουδίστρια παγκοσμίου φήμης και να γνωρίσει τον πραγματικό της πατέρα παρά τις αναποδιές που τις συνέβαιναν συνεχώς. Σήμερα η Laura Esquivel είναι κυριολεκτικά αγνώριστη, 28 ετών, τραγουδίστρια, ηθοποιός και καθηγήτρια φωνητικής. 

Antonella ή Brenda Asnicar

Κάθε σχολείο στο τέλος της χρονιάς συμπεριελάμβανε στην γιορτή αποφοίτησης του ένα χορευτικό, στο δικό μας είχαμε βάλει Άντο φυσικά. Η Antonella ήταν η όμορφη, κακιά αλλά και ταλαντούχα μαθήτρια του ακριβού ιδιωτικού σχολείου, αδερφούλα όπως έλεγε του Φάντο- κυκλοφόρησε μάλιστα επτά σόλο τραγούδια. Σήμερα, η Brenda Asnicar είναι 31 ετών, κάνει καριέρα στο τραγούδι-βάλε στο Spotify το τραγούδι "Bandida" στο replay-, συνεχίζει την υποκριτική και είναι σχεδιάστρια ρούχων. Οι λογαριασμοί της στα social είναι fancy με αισθησιακές φωτογραφίες ενώ αν την ακολουθείς στο Τik Tok θα έπεσες σίγουρα στο βίντεο με το θρυλικό χορευτικό του δημοφιλούς τραγουδιού "Las Divinas" που αναβίωσε το 2008 κερδίζοντας το βραβείο Premios Clarin για το ringtone της χρονιάς.

Matias ή Gaston Soffritti

Αχ βρε Mattias που είχες κλέψει την καρδιά της Patty αλλά και της Anto πόσο έχεις αλλάξει; Ο Gaston Soffritti στα 31 του χρόνια εξακολουθεί να δηλώνει ηθοποιός, έχει σχέση με την Cande Molfese και διαθέτει δικό του μπεργκεράδικο(!). Το κοντό μαλλί του πάει περισσότερο. 

Οι αγαπημένες μας σειρές που παιζόταν σε επαναλήψεις για χρόνια μας θυμίζουν ξανά και ξανά πόσο ωραία εφηβικά χρόνια είχαμε!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ