TV + Series

Μαρία Καβογιάννη για το Maestro στο Netflix: «Ερχόμαστε κόσμε»

Η ανάρτησή της για την πρώτη μέρα της σειράς

Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μαρία Καβογιάννη για Maestro: Η ανάρτησή της για την πρώτη μέρα της σειράς στο Netflix

Το «Maestro» προβάλλεται από σήμερα στην παγκόσμια πλατφόρμα Netflix και η Μαρία Καβογιάννη έκανε τη δική της ανάρτηση στα social media.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η «Μαρία» της σειράς ανάρτησε ένα απόσπασμα από ένα επεισόδιο, μεταγλωττισμένο στα ιταλικά, όπως θα προβάλλεται στο Netflix για τους Ιταλούς συνδρομητές. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Μαρία Καβογιάννη έγραψε: «Ερχόμαστε κόσμε…Για ταχεία εκμάθηση ξένων γλωσσών… Χριστόφορος Παπακαλιάτης».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γιόρτασε τη σημερινή πρεμιέρα της σειράς στο Netflix και μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram δήλωσε ότι αυτό είναι ένα ωραίο δώρο για τα Χριστούγεννα.

Οι δηλώσεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Απο σήμερα λοιπόν ο Maestro μας στο Netflix. Αυτό και αν είναι ένα ωραίο Χριστουγεννιάτικο δώρο.. Ελλάδα και Κύπρο σε πρώτη φάση και σε λίγο καιρό και στις υπόλοιπες χώρες όλου του κόσμου. Την σειρά στο εξωτερικό σύντομα θα έχουν την επιλογή να την παρακολουθήσουν στην γλώσσα μας (με υπότιτλους) αλλά και ντουμπλαρισμένη σε διαφορετικές γλώσσες ανάλογα την χώρα προβολής. Our «Meastro» is on Netflix Greece and Cyprus from today and in 2 months in the rest of the world. “Maestro in Blue” will be the international title and is opening worldwide around February or March..Looking forward!!!