TV + Series

Τζόυς Ευείδη: «O Γιάννης Δαλιανίδης ούρλιαζε στο "Ρετιρέ" - Έπαθα νεύρωση στομάχου» (βίντεο)

Τα επεισοδιακά γυρίσματα στη σειρά

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τζόυς Ευείδη για Γιάννη Δαλιανίδη - Τα γυρίσματα στη σειρά «Ρετιρέ», οι φωνές του σκηνοθέτη και η πρώτη νεύρωση στομάχου

Η Τζόυς Ευείδη μίλησε για τα γυρίσματα της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Ρετιρέ», δίνοντας έμφαση στη συνεργασία της με τον Γιάννη Δαλιανίδη.

Όπως αποκάλυψε, ο αείμνηστος σκηνοθέτης δεν σταματούσε να ουρλιάζει, με αποτέλεσμα η γνωστή ηθοποιός να πάθει νεύρωση στομάχου.

«Στο "Ρετιρέ" ήταν λίγο φοβιστικός ο Γιάννης. Ήταν πολύ αυστηρός. Ήρθε από τη Φίνος Φιλμ, που ήταν number one leader, και άρχισε να ασχολείται με την τηλεόραση και είχε το κύρος, την επιβολή και την τσαντίλα της δουλειάς» τόνισε. Και πρόσθεσε σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ: «Με τον Δαλιανίδη έπαθα την πρώτη νεύρωση στομάχου». 

Τζόυς Ευείδη για Γιάννη Δαλιανίδη: «Μετά το γύρισμα, έλεγε "πάμε να κεράσω ποτάκι"»

«Πολύ άγχος. Στον Γιάννη δεν μπορούσες να πας και να πεις αλλιώς τα λόγια. Φώναζε τι είναι αυτό, χάσμα, δεν ξέρεις λόγια. Ούτε παύση δεν μπορούσες να κάνεις» ανέφερε επίσης, υπογραμμίζοντας ότι ανήκει σε μια «ενοχική» γενιά, όπου ο σκηνοθέτης «ήταν εκ προοιμίου τύραννος». Και διευκρίνισε: «Την τυραννία του έπρεπε να τη δεχτείς γιατί είσαι ηθοποιός και ο σκηνοθέτης έχει δικαίωμα στην παραξενιά». 

Ξεκαθάρισε, όμως, ότι ο Γιάννης Δαλιανίδης ήταν τελείως διαφορετικός όταν το γύρισμα τελείωνε και οι κάμερες έσβηναν.

«Ο Γιάννης ούρλιαζε στο γύρισμα. Αφού ακούγαμε από τα ακουστικά της κάμερας τις φωνές του. Ήταν στο control κι ακούγαμε που έβριζε τις κάμερες. Δεν υπήρχε. Τελείωνε το γύρισμα κι έλεγε “πάμε να κεράσω ποτάκι;” Βγαίναμε όλοι έξω και του έλεγα “βρε Γιάννη, μου αφού είσαι τόσο γλυκός άνθρωπος γιατί μας βρίζεις; Και μου έλεγε “εγώ βρίζω; Απλά καμιά φορά μιλάω λίγο απότομα”» κατέληξε η Τζόυς Ευείδη για τον Γιάννη Δαλιανίδη.

Για το «Ρετιρέ» είχε μιλήσει και ο Τάσος Κωστής, αποκαλύπτοντας άγνωστες ιστορίες από την τηλεοπτική σειρά του Mega.