TV + Series

Πυρά εναντίον του «The Crown» για τις τελευταίες ώρες της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Η ενόχληση του παλατιού - Tι λέει ο βασιλικός βιογράφος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Crown:
The Crown © Νetflix

The Crown: Επικρίσεις για την απεικόνιση της συνέντευξης της πριγκίπισσας Νταϊάνα 

Ο νέος κύκλος της σειράς The Crown του Netflix, πρόκειται να παρουσιάσει τις τελευταίες στιγμές της πριγκίπισσας Νταϊάνας πριν από τον τραγικό θάνατό της στο Παρίσι, κάτι που προκαλεί οργή στο παλάτι και τους βασιλικούς θαυμαστές.

Σύμφωνα με την The Sun, ο 5ος κύκλος της πετυχημένης σειράς, που θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου, θα καλύψει τις ημέρες, ακόμη και τις ώρες πριν από τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνας σε αυτοκινητιστικό στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997. Ο 5ος κύκλος του The Crown ξεκινά το 1991 και μια βασική γραμμή της πλοκής είναι η επιδείνωση της σχέσης μεταξύ του πρίγκιπα Καρόλου και της Νταϊάνα. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, η παραγωγή της δημοφιλούς σειράς του Netflix, The Crown, γυρίζει αυτή την περίοδο τα επεισόδια που θα παρουσιάσουν τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana και ήδη συνεργείο και καστ βρίσκονται σε κατάσταση έντονης προετοιμασίας και άγχους. Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων θα ολοκληρωθεί μέσα σε δύο εβδομάδες, με την ηθοποιό Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι να υποδύεται την Diana και σε αυτόν τον έκτο κύκλο της σειράς.

Οι επικριτές είναι εξοργισμένοι που το Netflix θα αναπαραστήσει στην πέμπτη σεζόν αποσπάσματα της συνάντησης που είχε η Νταϊάνα με τον δημοσιογράφο Μάρτιν Μπασίρ το 1995.

Ο βασιλικός βιογράφος Ούγκο Βίκερς δήλωσε: «Το The Crown ήταν σταθερά ανέντιμο από την πρώτη μέρα. Διαστρεβλώνουν τα γεγονότα, συνδυάζουν περιστατικά που λίγο πολύ συνέβησαν για να δημιουργήσουν κάτι που σίγουρα δεν συνέβη. Το γεγονός ότι εστιάζουν στην απαξιωμένη συνέντευξη του Panorama με την Νταϊάνα, παρά τη ρητή επιθυμία του πρίγκιπα Ουίλιαμ, και ενώ το BBC έχει υποσχεθεί να μην την προβάλει ποτέ ξανά, είναι ενδεικτικό της κατάστασης και του πόσο χαμηλά έχουν φτάσει».

Princess Diana: The Interview that Shocked the World (Full Documentary)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ