TV + Series

Νέο «φθηνό» πακέτο με διαφημίσεις από το Netflix

Σε ποιες χώρες θα είναι διαθέσιμο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
netflix

Netflix: Στα 6,99 δολάρια το κόστος της συνδρομής με τις διαφημίσεις

Νέο «φθηνό» πακέτο με διαφημίσεις και χαμηλότερη μηνιαία συνδρομή λανσάρει επισήμως το Netflix από τις 3 Νοεμβρίου. Όπως ανακοίνωσε η γνωστή πλατφόρμα ψυχαγωγικού περιεχομένου, η νέα υπηρεσία θα κοστίζει περίπου 7 δολάρια και είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της με την Microsoft.

Η νέα υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σε 12 χώρες και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Γαλλία, στη Γερμανία, στην Ιταλία, στην Ισπανία, στην Ιαπωνία, στην Κορέα, στο Μεξικό, στη Βραζιλία, στην Αυστραλία και στον Καναδά.

Το πακέτο «Basic with ads» της Netflix θα περιλαμβάνει 4 έως 5 λεπτά διαφημίσεων ανά ώρα και δεν θα προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να «κατεβάζουν» ταινίες ή σειρές. Αρχικά, ένας μικρός αριθμός σειρών και ταινιών δεν θα είναι διαθέσιμες λόγω περιορισμών στα δικαιώματα.

Οι διαφημίσεις θα είναι διάρκειας 15 ή 30 δευτερολέπτων και θα προβάλλονται πριν και κατά τη διάρκεια του περιεχομένου του Netflix.

Η Netflix απέρριπτε εδώ και χρόνια την ιδέα των διαφημίσεων, ωστόσο η φθηνότερη συνδρομή επανήλθε επί τάπητος μετά και τη σημαντική μείωση των συνδρομητών τα τελευταία τρίμηνα. Η πλατφόρμα έχασε συνδρομές τα πρώτα δύο τρίμηνα και αναμένει να προσθέσει μόλις επιπλέον 1 εκατομμύριο συνδρομητές στο τρίτο τρίμηνο. Παγκοσμίως, οι συνδρομητές του Netflix φτάνουν τους περίπου 221 εκατομμύρια, καθιστώντας την τη μεγαλύτερη υπηρεσία streaming στον κόσμο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ