TV + Series

Σελένα Γκόμεζ: «Eίμαι ευγνώμων που είμαι ζωντανή» (βίντεο)

Στο ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει τα ψυχικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια η σταρ.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Tα δάκρυα της Σελένα Γκόμεζ: «Eυγνώμων που είναι ζωντανή»- Δείτε βίντεο
H Σελένα Γκόμεζ © Getty Images/Ideal Image

Το ντοκιμαντέρ για την Σελένα Γκόμεζ και την ψυχική υγεία

Η Γκόμεζ μιλά εδώ και καιρό ανοιχτά για τους αγώνες της για την ψυχική της υγεία και το 2020 αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή.

Έτσι η Apple TV+, σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Selena Gomez: My Mind and Me», καταγράφει τους αγώνες της πρώην σταρ του Disney Channel για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας της. Τη σκηνοθεσία του φιλμ υπογράφει ο Άλεκ Κεσισιάν, ο οποίος είχε αναλάβει το 1991 το ντοκιμαντέρ «Truth or Dare» της Μαντόνα.

Στην αρχή του τρέιλερ, η 30χρονη λέει: «Γίνε αυτό που είσαι Selena. Δεν νοιάζεται κανείς για αυτό που κάνεις. Έχει να κάνει με το ποια είμαι, με το να είμαι εντάξει με αυτό πού είμαι. Είμαι ευγνώμων που ζω».

Η Γκόμεζ μιλά ανοιχτά για τους αγώνες που έχει δώσει για την υγεία της τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της διάγνωσης λύκου και των μαχών της με το άγχος και την κατάθλιψη.

Η ίδια αφηγείται: «Επιτρέψτε μου να δώσω μια υπόσχεση: θα σταματήσω να ζω έτσι. Πώς μπορώ να μάθω πώς να αναπνέω ξανά τη δική μου αναπνοή;» διερωτάται.

Η τραγουδίστρια λέει δακρυσμένη: «Όλη μου τη ζωή, από τότε που ήμουν παιδί, δούλευα. Δεν θέλω να γίνω σούπερ διάσημη, αλλά ξέρω ότι αν είμαι εδώ, η παρουσία μου πρέπει να έχει νόημα».

Selena Gomez: My Mind & Me — Official Trailer | Apple TV+

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ