TV + Series

Ο Άρτσιμπαλντ Αλεξάντερ Λιτς πριν γίνει Κάρι Γκραντ - Η σειρά για τον θρύλο του Χόλιγουντ

Ηθοποιός από τις ταινίες του Χάρι Πότερ αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κάρι Γκραντ με φόντο τη Νέα Υόρκη το 1938
Ο Κάρι Γκραντ με φόντο τη Νέα Υόρκη το 1938 © Getty Images/Ideal Image

Δραματική σειρά του ITV για τον Κάρι Γκραντ. Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, τα πρώτα βήματα στον κινηματογράφο και τα προβλήματα στην ιδιωτική ζωή του ηθοποιού.

Ο Τζέισον Άιζακς πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη μίνι σειρά που ετοιμάζει το ITV για τον κινηματογραφικό αστέρα του Χόλιγουντ Κάρι Γκραντ.

Ο «Λούσιος Μαλφόι» από το κινηματογραφικό σύμπαν των ταινιών «Χάρι Πότερ» είναι ο βασικός πρωταγωνιστής της σειράς «Archie».

Η Λόρα Έικμαν θα υποδυθεί την πρώην σύζυγο του Κάρι Γκραντ, Νταϊάν Κάνον, και η Χάριετ Γουόλτερ θα ενσαρκώσει τη μητέρα του ηθοποιού, Ελίζ Λιτς.

Η δραματική σειρά θα εξερευνά τα πρώτα χρόνια του Άρτσιμπαλντ Λιτς από το Μπρίστολ της Βρετανίας -προτού αφήσει το στίγμα του στο Χόλιγουντ με το όνομα Κάρι Γκραντ.

Ο δύσκολος δρόμος του Κάρι Γκραντ μέχρι την καταξίωση στο Χόλιγουντ

Στα παιδικά του χρόνια ο Άρτσιμπαλντ Λιτς αντιμετώπισε την ακραία φτώχεια, την κακή σχέση των γονιών του και την απώλεια του μεγαλύτερου αδελφού του, Τζον.

Αφού συμμετείχε στον θίασο του Μπομπ Πέντερ ως ξυλοπόδαρος, περιόδευσε στην Αμερική όπου αποφάσισε να ακολουθήσει μία ζωή στον κόσμο της ψυχαγωγίας.

Μια τυχαία συνάντηση με τον κωμικό Τζορτζ Μπερνς τον βοήθησε να βρει τα βήματά του στην υποκριτική και το πρώτο του συμβόλαιο με ένα κινηματογραφικό στούντιο που τον παρότρυνε να υιοθετήσει ένα καλλιτεχνικό όνομα.

Η σειρά θα παρουσιάζει επίσης τον Κάρι Γκραντ το 1961, στο απόγειο της φήμης του, την περίοδο που ζούσε στο Λος Άντζελας και έσπαγε ρεκόρ εισιτηρίων, ωστόσο ήταν βαθιά δυσαρεστημένος στην ιδιωτική του ζωή.

Ο Πολ Άντριου Γουίλιαμς είναι ο σκηνοθέτης, ο Τζεφ Ποπ ο σεναριογράφος της σειράς και η Νταϊάν Κάνον (μαζί με την κόρη του Γκραντ, Τζένιφερ Γκραντ) είναι εκτελεστικές παραγωγοί.

Γεννημένος στις 18 Ιανουαρίου 1904, πέθανε στις 29 Νοεμβρίου 1986. «Διαζύγιο με Προθεσμία», «Ραντεβού στο Παρίσι», «Υπόθεση Νοτόριους», «Στη σκιά των τεσσάρων γιγάντων» και «Κοινωνικά σκάνδαλα», ορισμένες από τις σπουδαίες ταινίες που πρωταγωνίστησε. Ήταν υποψήφιος για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου αλλά δεν το κέρδισε ποτέ. Ο Κάρι Γκραντ ήταν επίσης ένας από τους μεγάλους ηθοποιούς που αρνήθηκαν να παίξουν τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ.

Charade (1963) Official Trailer - Cary Grant, Audrey Hepburn Movie HD

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ