TV + Series

«Αόρατοι»: Η επικίνδυνα σοβαρή… κωμωδία που έψαχνες

Μια αλλόκοτη παρέα φτιάχνει άλλοθι για «αμαρτωλές κομπίνες»

Ζένια Πιττακή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

COSMOTE TV: Δείτε τη νέα σειρά «Αόρατοι» με τους Μάκη Παπαδημητρίου, Νίκο Πουρσανίδη, Γιώργο Χρανιώτη, Βασιλική Τρουφάκου και Γιούλικα Σκαφιδά.

Ένας «άτακτος» σύζυγος θέλει να ζήσει μια περιπέτεια με τη νεαρή κοπέλα που προσέχει την πεθερά του, που πάσχει από άνοια. Πώς θα τα καταφέρει όμως χωρίς να τον υποψιαστούν η γυναίκα του και η… ερωμένη του; Την απάντηση δίνουν οι «Αόρατοι», την 1η Οκτωβρίου στις 22:00 στην COSMOTE TV!

Μια εταιρία διαφορετική από τις άλλες
Πέντε άνθρωποι, εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, ενώνονται μέσα από μια έξυπνη ιδέα: να φτιάξουν μια εταιρία που σχεδιάζει άλλοθι για πελάτες που θέλουν να καλύψουν τα -όχι και τόσο αθώα- ίχνη τους. «Εγκέφαλος» της εταιρείας είναι ο Τόλης (Μάκης Παπαδημητρίου), ο οποίος στην προσπάθειά του να αποκτήσει φίλους μοιράζεται την ιδέα του με τον Μήτσο (Νίκος Πουρσανίδης) και τον Άλεξ (Γιώργος Χρανιώτης). Με τον Μήτσο για «αρχηγό», στην ομάδα μπαίνουν η νέα του γειτόνισσα Μυρτώ (Βασιλική Τρουφάκου) και η «street performer» Ρόξι (Γιούλικα Σκαφιδά). Το σχέδιό τους μπαίνει σε εφαρμογή και αρχίζουν να αναλαμβάνουν τη μία περίεργη υπόθεση μετά την άλλη, μπλέκοντας σε κωμικοτραγικές καταστάσεις. Όλα ανατρέπονται, όταν οι πέντε συνεργάτες βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα κατηγορούμενοι για μία υπόθεση δολοφονίας. Ποιος είναι ο ένοχος;

Ακόμη μια παραγωγή υψηλού επιπέδου από την COSMOTE TV
Μετά το «Έτερος Εγώ» και τους «42οC», οι «Αόρατοι» είναι το νέο βήμα της COSMOTE TV στη μυθοπλασία. Πρόκειται για μια κωμωδία χωρίς υπερβολές, που σε κερδίζει με την πλοκή, τους ιδιαίτερους χαρακτήρες, τις έξυπνες και αστείες ατάκες και την «φρέσκια» εικόνα της. Η σειρά βασίζεται σε μια πρωτότυπη ιδέα του σκηνοθέτη και δημιουργού Χάρη Μαζαράκη, ο οποίος συνυπογράφει και το σενάριο με τον Θωμά Νικολαϊδη. Η κινηματογραφική αισθητική έχει τη σφραγίδα του μοναδικού Γιάννη Δασκαλοθανάση, ενώ το καστ έχει «δέσει» καταπληκτικά! Η πρωταγωνιστική πεντάδα αποτελείται από τους: Μάκη Παπαδημητρίου, Νίκο Πουρσανίδη, Γιώργο Χρανιώτη, Βασιλική Τρουφάκου και Γιούλικα Σκαφιδά. Μαζί τους παίζουν επίσης ο Δημήτρης Πιατάς (Θείος Ιάσονας), ο Γιώργος Πυρπασόπουλος (Διονύσης), η Σόφη Ζαννίνου (Μητέρα Τόλη), ο Αντώνης Λουδάρος (Πατέρας Τόλη), ο Χρήστος Ευθυμίου (Ανακριτής) και η Γεωργία Παντέλη (Ψυχολόγος). Στη σειρά συμμετέχουν, ακόμα, η Κατερίνα Λέχου, ο Θανάσης Τότσικας και πολλοί άλλοι.

Η επικίνδυνα σοβαρή… κωμωδία 8 επεισοδίων κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 1/10 και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 22.00 στο COSMOTE CINEMA 1HD. Επειδή όμως αποκλείεται να περιμένεις να δεις τη συνέχεια, με την προβολή του πρώτου επεισοδίου, όλος ο κύκλος θα είναι διαθέσιμος για binge-watching στον on demand κατάλογο COSMOTE TV PLUS.